Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

Sign up systeem op je website

3 antwoorden
  • Hallo forum genoten, Wat heb je allemaal nodig om een sign up systeem op je website te maken? Ik bedoel dus eigenlijk zoiets als facebook hyves youtube...etc. Ook vraag ik mij af hoe je een website maakt waar mensen filmpjes naar toe kunnen uploaden en later kunnen terug zien (soort van youtube)
  • Wat je nodig hebt: veel kennis van zaken. Je moet denken aan een veilig inloggsysteem met scheiding van rechten, een goede databasestructuur, voldoende servercapaciteit, en zo nog héél veel meer. Het is geen kwestie van even een IKEA kast in elkaar zetten, meer een kwestie (in verhouding) van een torenflat bouwen.
  • En de "take home message" is dus; niet doen. Er zijn al dergelijke sites die goed werken en populair zijn, dus tenzij je een daadwerkelijk uniek idee hebt en de mogelijkheden om dat uit te voeren zou ik lekker gebruik maken van de bestaande mogelijkheden. En youtube filmpjes kan je heel makkelijk in je website verwerken als je dat graag wilt. Youtube heeft er zelfs een handig knopje voor "embed", copy pasten in de body van je website en klaar is kees.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.