Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

html/css beginner

5 antwoorden
  • ik moet voor school een website bouwen. nu zit ik dus mee dat wanneer ik de browser maximize willen mij tabellen niet mee naar het midden van de pagina gaan. me achtergrond foto doet dat wel! de foto heb met css gedaan. de tabellen staan nu nog in html. mijn vraag is dus: hoe zorg ik ervoor dat mij tabellen in het midden van de browser komen? omdat ik hier net allemaal mee begonnen ben zijn al die verschillende codes een doolhof voor mij. hoop dat me vraag een beetje duidelijk is matthijs
  • Bijvoorbeeld: <table align="center" ... > ... of <div align="center"> hier je tabel </div>
  • [quote:86f1abd8b9="gerben"]Bijvoorbeeld: <table align="center" ... > ... of <div align="center"> hier je tabel </div>[/quote:86f1abd8b9] dankje het is gelukt! was in de veronderstelling dat deze al had gebruikt :?
  • [quote:f5fbaff72d="gerben"]Bijvoorbeeld: <table align="center" ... > ... of <div align="center"> hier je tabel </div>[/quote:f5fbaff72d]AAAAHHH gruwel, maar ik berijp waarom je dit adviseerd... Ik zal het verder maar niet zo moeilijk (=makkelijk) maken als het eigenlijk zou moeten zijn... ;)
  • [quote:34700f4eaf="Drewster"]AAAAHHH gruwel...[/quote:34700f4eaf] Ja, ik moest ook al op mijn vingers gaan zitten haha. Maar ik denk dat Gerben heel goed weet wat voor vlees hij in de kuip heeft en dat dit inderdaad het best mogelijke antwoord voor deze situatie is :-)

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.