Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

Youtube filmpjes niet zichtbaar

Salseros
12 antwoorden
  • Hallo,

    Sinds kort heb ik een vreemd probleem.
    Ik kan gewoon youtube filmpjes bekijken, echter zodra ze op een site als "embed" staan, zoals op hyves of facebook, of op mijn forum als HTML code, zie ik in plaats van het youtube filmpje een groot leeg vlak.

    Wat zou dit kunnen zijn?

    Alvast bedankt!
  • misschien een adblocker??
  • Lijkt me onwaarschijnlijk, op mijn forum zitten geen ads.
    Niemand een idee?
  • Flashplayer opnieuw installeren
    http://kb2.adobe.com/cps/141/tn_14157.html
  • Ik heb flashplayer uninstall gedaan, vervolgens opnieuw opgestart en incredimail wilde automatisch flashplayer weer downloaden, voltooid en nog steeds hetzelfde probleem… :?
  • Wat incredimail ermee te maken heeft snap ik niet maar dan zal het probleem zijn dat flashplayer niet meer in die browser werkt.

    Welke browser is dat?
  • Ik gebruik IE9.

    Heb zojuist google chrome geinstalleerd en nu werkt het wel, maar ik vind die browser echt niets, ik wil gewoon IE9 blijven gebruiken, het heeft namelijk wel gewerkt…
  • Je hebt op deze pagina 2 verschillende keuzes. Als het daar niet mee werkt weet ik het ook niet meer.
    http://get.adobe.com/nl/flashplayer/otherversions/
  • Helaas, ook dit werkt niet.

    Bedankt voor de hulp in ieder geval.
  • Incredimail schijnt wel diep in je register te graven…. ik hoor wel meer mensen die problemen hebben met allerlei zaken als ze die mail client hebben.
  • Misschien heb je iets aan deze quote:


    [quote:1f56b280ac]Good news…I've found a solution.

    I was trying various settings in "Internet Options" in the "Advanced" tab, and when I selected "Use software rendering instead of GPU rendering*" and restarted IE9, I was able to turn on/off "ActiveX filtering" on a per-site basis by left-clicking on the blue circle icon in the address/search bar. Now I can still have "ActiveX filtering" enabled (globaly) and still watch videos on YouTube.

    I then went back to the "Advaned" tab in "Internet Options" and unselected "Use software rendering instead of GPU rendering*" just for testing, but surprisingly the turn on/off "ActiveX filtering" on a per-site basis capability still remained.

    I really don't know the internal mechanics of why/how toggling the GPU rendering fixed my issue, but I'm glad nonetheless. I hope this helps out anyone with similar issues.[/quote:1f56b280ac]
  • Wat betreft het overschakelen naar de softwarematige rendering, hier is ook een nederlandse beschrijving van.

    Ter informatie: http://support.microsoft.com/kb/2528233/nl

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.