Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

lijst maken binnen span title

Anoniem
johan kruize
3 antwoorden
 • Met <span title = ………….
  kun je een tekst laten verschijnen op het moment dat er met een muis wordt gegaan over het object dat door de span-tag wordt omsloten.

  Maar kun je binnen een span-tag ook weer andere html-tags gebruiken
  Ik wil binnen de span-title graag een lijstje weergeven, maar lkrijg het met <LI> en <ul> nog niet voor elkaar.

  Kan iemand mij op weg helpen ?
 • Je draait het om. Je kunt een title-attribuut toevoegen aan vrijwel alle html-elementen, daarvoor heb je geen span nodig. Als je een lijst wil maken doe je dat dus gewoon met ol (ordered list) of ul (unordered list) en bijbehorende li (list items). Probeer het gebruik van span en div zoveel mogelijk te vermijden, [i:78b8c212f1]tenzij[/i:78b8c212f1] je tegen een probleem oploopt dat je alleen met die elementen kunt verhelpen.

  - Bas
 • Wat BasHamar zegt. En voor de volledigheid, een list mag niet binnen een span komen. Span is een inline element en ul of ol zijn block-level elementen, vandaar.

  En je kunt dus gewoon <ul title="blabla"> doen

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.