Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

Aanpassing website voor tablets (iPad)

4 antwoorden
  • Laatst bekeek ik onze website op de iPad en ik zag dat het hoofdmenu niet helemaal op één lijn staat. Het laatste item, Gastenboek, staat op een tweede regel. Vreemd, want de rest eronder is breder en is wel zichtbaar zoals het moet. Ik heb het hoofdmenu wat ingekort, maar het probleem blijft. Het gaat om deze website: [url]http://www.cv-de-kleibakkers.nl[/url]. Ik ga ervan uit dat het ook op andere tablets zo is. Kan iemand mij in de juiste richting wijzen, want waarschijnlijk kijk ik eroverheen.
  • Het is geen tablet issue volgens mij, want hier op Windows 7 met IE8 en FF10 zie ik die knop ook op de volgende regel. Ik zie dat het menu in een 800 pixels brede DIV staat en de content daaronder volgens mij in iets van 840. Grote kans als je die div van het menu breder maakt dat het wel gaat passen.
  • Er kwam iets meer bij kijken dan alleen de breedte aanpassen. Maar volgens mij is het nu goed. Klopt dat ook in FF10 en IE8? Zo ja, dan zal het op de tablet ook wel goed zijn. Ik heb zelf geen tablet, dus ik moet even afwachten tot ik er eentje mag gebruiken.
  • Ja, het gaat nu goed hier :)

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.