Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

Link

3 antwoorden
  • Hoi allemaal<P>Ik wil een link leggen vanaf mijn website. Daar mijn boek het wel bespreekt maar geen voorbeeld geeft heb ik de volgende vraag.<P>Ik wil met onderstaande code een andere site openen in een nieuw window van explorer. Nu wordt de site geopend in een frame van mijn eigen site, en dat wil ik niet.<P><BLOCKQUOTE><font size="1" face="Arial, Helvetica, Sans Serif">code:</font><HR><pre> &lt;a href="http://www.styles-hairpalace.nl/"&gt;Test&lt;/a&gt; </pre><HR></BLOCKQUOTE><P>Wat moet ik doen ? ( :sad::<P> grt, Yvonne <P>------------------ -Y&F-
  • &lt;a href="http://www.styles-hairpalace.nl/" target="_blank"&gt;Test&lt;/a&gt;<P>is de oplossing...<P>------------------ Pieter78: Als de nood het hoogst is, is Bill nabij.
  • [aanvul modus] En als je je frames namen geeft, kun je met datzelfde 'target' ook bepalen in welke frame de link moet openen, door _blank te vervangen door de framenaam.<P>Wanneer je een link in een niet bestaand frame laat openen, b.v. omdat je pagina helemaal geen frames heeft, dan zal de browser een nieuw venster openen, en het grappige is dat alle andere links die dezelfde target hebben, in datzelfde nieuwe venster openen. Geen nette HTML, maar soms wel handig [/aanvul modus] <P>------------------ Blow me up Scotty!

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.