Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

Grote html pagina bepalen.

4 antwoorden
  • kun je vanuit flash een link maken die een html pagina opstart (popupmenu) in een zelf te bepalen grote. En dan zonder de statusbalk, werkbalk, menubalk, etc.<P>Of doe je dit in de html dmv een javascript en het onload commando in de bodytag.
  • jup, dat werkt idd met javascript. maar, je kunt ook javscript functies in flash zelf toevoegen;<P>vb.<P>de functie --&gt;<P>function popup(url,wd,hd){ link="javascript:window.open(""+url+"","newWin""; link+=","width="+wd+",height="+hd+""; //aangepaste hoogte/breedte link+=",top="+((screen.availHeight/2)-("+hd/2+"))+""; //vert. centreren link+=",left="+((screen.availWidth/2)-("+wd/2+"))"; //hori. centreren link+="); void(0);" getURL(link); }<P>de actie --&gt;<P>on (release){ popup("http://www.jouwpagina.html",400,300); }<P>succes,<P>(e)
  • Ik probeer hetzelfde, maar kom er niet helemaal uit. In de html-pagina met het flash filmpje staat in de header: &lt;script language="javascript"&gt; function popup(url,wd,hd){ link="javascript:window.open(""+url+"","newWin""; link+=","width="+wd+",height="+hd+""; //aangepaste hoogte/breedte link+=",top="+((screen.availHeight/2)-("+hd/2+"))+""; //vert. centreren link+=",left="+((screen.availWidth/2)-("+wd/2+"))"; //hori. centreren link+="); void(0);" getURL(link); } &lt;/script&gt; In de link van de flash-movie (action-scripts) naar de volgende pagina staat: on (release) { popup("http://www.mijnsite.nl/popup.html",600,1024); } De muis-pijl verandert wél in een handje, maar de browser zoekt niet naar een pagina. Wat is de fout?
  • on (release) { getURL("javascript:popup('http://www.mijnsite.nl/popup.html',600,1024);" }

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.