Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

Sitecheck (herhaling)

14 antwoorden
 • Hallo allemaal, Heb eea aangepast dus wilt u zo vriendelijk zijn opnieuw uw kommentaar te geven. http://www.scspchulp.com Thanks, Dirk... <font size=-1>[ Dit Bericht is bewerkt door: scs op 2002-03-08 00:11 ]</font>
 • Wat dan percies? Ik zie weinig nieuws, behalve wat meer menu items... En dat vind ik geen reden voor een nieuwe check, dus vertel er eens bij wat er nieuw is?
 • Op reageren van dit forum o.a. aangepast: Logo, grafisch mooier. Lettertype, naar algemene standaard. Testpagina, uittesten nieuwe zaken. Breedte topplaatje, iets vergroot naar rechts. Dirk... <font size=-1>[ Dit Bericht is bewerkt door: scs op 2002-03-08 00:50 ]</font>
 • Ik vind het ook wat onnodig. Je logo past totaal niet bij je site. Ik zou zeggen, rag hem door Photoshop/PaintShopPro heen en ga wat met de kleuren zitten rommelen. Want bruin en oker past gewoon niet bij rood en blauw.
 • Logo is grafisch mooier maar WAAR komt dat zwarte kleurtje vandaan en dat bruin trouwens ook. Het past totaal niet bij de site. De rest is volgens jou veranderd, ik denk dat wij daar bar weinig van zien: wij zitten er namelijk niet elke dag mee te werken :wink: (Gewend van eigen sites en checks) Greetz, D.
 • Ik vind het een beetje een kale site, grafisch is het wel ok. vr.gr.
 • http://www.pcactive.nl Gewoon dom jatwerk dus. :r _________________ [url=http://www.phrea.com/forum]POFgasm[/url] pof'gaz-m/ n. The euphoria experienced upon posting off-topic or any other forum related project. <font size=-1>[ Dit Bericht is bewerkt door: Phrea op 2002-03-10 02:38 ]</font>
 • [quote:5da430af58] Op 22-02-2002 12:58, schreef scs: Ben ook nieuw hier maar zie uw opmerking(en) over mijn website graag tegemoet. De bedoelde website is een onderdeel van mijn cursus webpage designer. Website: http://www.scspchulp.com Thanks, Dirk... [/quote:5da430af58] Heb nog ff de andere draad gechecked of misschien daar al iemand was die het opviel dat het gewoon een gejat design is, nee dus. Ik denk dat je een cursus webpage jatten moet volgen vriend.
 • [quote:62b9e40521] Op 10-03-2002 2:45, schreef Phrea: Heb nog ff de andere draad gechecked of misschien daar al iemand was die het opviel dat het gewoon een gejat design is, nee dus. Ik denk dat je een cursus webpage jatten moet volgen vriend. [/quote:62b9e40521] Joh... wist je dat ik nog nooit op de pc-active site geweest ben... (niet bewust iig)Maar dit is idd blatantly gepikt... t.
 • En ik vind het nog niet eens zo goed gejat. :wink:
 • geen wonder dat dat logo er zo lelijk uitzag. DIe heeft ie dan wel zelf moeten maken :grin: :sad:
 • Hallo allemaal, Leuke (opbeurende kritiek) dat het gejat zou zijn. Jammer had meer verwacht. Ik kan u verzekeren dat er niets gejat is alleen de logo's die te zien zijn op de links pagina. Nogmaals jammer. Dirk...
 • [quote:7c3bbbb8d6] Op 10-03-2002 15:37, schreef scs: Hallo allemaal, Leuke (opbeurende kritiek) dat het gejat zou zijn. Jammer had meer verwacht. Ik kan u verzekeren dat er niets gejat is alleen de logo's die te zien zijn op de links pagina. Nogmaals jammer. Dirk... [/quote:7c3bbbb8d6] Hoe komt het dan dat de design's zo overeen komen???????????
 • [quote:ecf2990d2b] Op 10-03-2002 15:37, schreef scs: Hallo allemaal, Leuke (opbeurende kritiek) dat het gejat zou zijn. Jammer had meer verwacht. Ik kan u verzekeren dat er niets gejat is alleen de logo's die te zien zijn op de links pagina. Nogmaals jammer. [/quote:ecf2990d2b] Bwahahaha, en je gelooft jezelf? :grin: Man, het is bijna een kloon.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.