Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

potverdorie, kijk nou toch es.

3 antwoorden
  • ik ben weer lekker bezig. Kijk a.u.b. voor de grap eens op onze site http://www.oldenbarneveltschool.nl . De vorige site knalde eruit, en ik heb deze net erop gemikt om maar iets te hebben. Let even niet op de foto's en zo. Ik zit nl. met het volgende probleem: nedstat levert een aardige counter, die heb ik erbij geplaatst, alleen krijg ik die afbeelding links naast de navigatie niet weg. Nog vreemder is dat ik in de html code dat hele ding daar niet heb staan?!? Wat ook heel vreemd werkt, is de vorige knop. Ik heb bij de heren van Microsoft een 'funny' code gevonden, namelijk <META HTTP-EQUIV="Page-Exit" CONTENT="revealTrans(Duration=3.0,Transition=12)"> Een 'goed' werkend voorbeeld zag ik bij de website home.netvigator.com/~europa/ (gewoon eens vorige indrukken...). Iemand suggesties/opmerkingen/adviesen? Thnx, T.
  • Die nedstat code kan je het beste bij elkaar houden; ik zie er nu 2! 1 klein 1 groot. Zet de code in een div die je hidden maakt. Daarna kan je altijd nog het nedstat plaatje apart lokaal opslaan en linken naar je statsss... t.
  • Och, hemeltje, ik ben al uit het eerste probleempje van nedstat.(Ik sta nu midden in ons computerlokaal, en roep luidkeels) Okee, zeg maar' Thor, je ben een grote sukkel'. Zeg het maar, zeg het maar, ik kan het hebben... ik had niet op verversen gedrukt.... Maar wat vinden jullie verder? Een collega van me vroeg waarom bij de hoofdstukken in de gids hij niet kon scrollen met zijn muis wheel?!? T.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.