Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

Site check? (voor het cliché erin te houden)

Tom Redant
10 antwoorden
 • Hallo,
  na enkele maanden werk wil ik u graag mijn nieuwste werk online tonen. Het gaat om een humorsite waarop de bezoeker verantwoordelijk is voor de humor die erop verschijnt. De laatste jaren wordt er van zulke systemen duchtig misbruik gemaakt.

  De bezoeker heeft in feite een volmacht over de inhoud. Images kunnen rechtstreeks geupload worden. Tot nu toe gaat alles nog volgens wens, maar hoe zit het moesten enkele geuploadde afbeeldingen niet meer conform met mijn disclaimer zijn? Ben ik verantwoordelijk in dit geval voor de inhoud van mijn site? Heeft iemand suggesties voor de controle op mijn site omhoog te halen. Ik werk reeds met disclaimers.

  [link geknipt door teacher: dit is geen sitecheck maar een vraag over inhoud…]
 • Je bent inderdaad verantwoordelijk voor de inhoud van je site en kunt daar op aangesproken worden. Het enigste wat je kunt doen is gewoon veel controleren…

  Of je maakt een systeem waarbij niet alles wat opgestuurd wordt door de gebruikers meteen te zien is op de website, maar dat een bepaald persoon (of meerdere) dat eerst goed moet keuren…
 • kan je niet (net als hier) mensen aanstellen als "moderator" die dingen kunnen verwijderen of aanpassen? met een phpnuke (kloon) moet dat eenvoudig zijn…

  t.
 • wat is het adres van je site?
 • Gelukkig zit er geen "www" knop onder zijn post en staat de url ook al niet in het profiel… :roll:
 • was ff niet aan ut opletten….. :-?
 • domme vraag misschien, waarom is de rechtermuisknop disabeled terwijl?
  Is best wel raar vermits je via beeld –> bron toch nog kan kijken wat er in je code staat.
 • [quote:cafb17208f="Young Crazy Fool"]domme vraag misschien, waarom is de rechtermuisknop disabeled terwijl?
  Is best wel raar vermits je via beeld –> bron toch nog kan kijken wat er in je code staat.[/quote:cafb17208f]

  Toch handig als je mozilla hebt. Daar werkt dat scrippie nie bij.
 • Wat ik vooral geweldig vind aan die site is de Nederlandse URL en dan je content in het Engels doen…
 • Ten eerste mooie strakke en duidelijke webpagina :o Bravo :D !!!!

  —————————————————————————–

  Ten tweede een paar opmerkingen.

  De koe rechts bovenin vind ik een beetje storen :-? Weet niet waarom,maar vind het gewoon. :wink:

  Bij het klikken op de link "Image gallery!"krijg je een lijst met files en wat leuke informatie daarover.So faR SO GOOD :roll: maar dan klik je de eerst file aan………..en dan niks(denk je in eerste instantie) :evil: je ontdekt dat de foto's getoond worden aan de onderzijde van de pagina :( (scrollen is niet leuk)
  Het lijkt mij beter dat je de foto laat zien in een ander venster ,die je dan gewoon weer kan wegdrukken of toch de mogelijkheid geven aan de "kijker"om hem via de rechtermuisknop binnentehalen. :oops:

  Waarom geeft de lijst bij "Image gallery!" in de rij "number of the picture" na nummer 23 het getal 2147483647 aan?Komt dat door dat de laatste 14 uploads/posts door "digitalRed" zijn geplaatst? :-?

  Wat voor sommige mensen ook vervelend is dat er geen "home" knop op de pagina van "image gallary" is :wink:

  Ik heb ook een link geupload onder de categorie flash links(http://eelco.wirehub.nl/stuff/flash/starwarz.swf :D Echt leuk en knap stukje flashbeheersing :D )
  Maar ook daar weer geen "home" knop.(niet alle internet gebruikers weten dat er in je browserscherm een "back"knop zit :-? )

  Onder de afdeling links sectie krijg ik bij het klikken op "links"bovenin de pagina een NOT FOUND melding :o

  Trouwens de optie "going offline" in jullie poll is echt een hele funny en smarte optie.echt cool :D Maar moeten jullie absoluuut niet doen,want het idee is heel knap en goed opgezet. :D Ga vooral door :D

  De optie op de hoofdpagina om jullie site door te mailen naar vrienden mag in mijn ogen hoger op de pagina geplaatst worden,en tevens "Tell your friends about this site!!!!" heten.dat klinkt wat minder wanhoopig :wink:

  Kortom,Toffe site ,strak werk goed gedaan :D

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.