Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

Uitschakelen van de 4 knoppen in plaatjes bij IE5.5/6

5 antwoorden
  • Bestaat er HTML code die de, in mijn ogen, irritante :evil: knoppen uitsckakeld die je krijgt bij sommige plaatjes als je erin IE 5.5/6 er overheen gaat met je muis. Javascript code mag ook :roll: .
  • dat kan je op 2 manieren doen; per plaatje en per pagina: [code:1:c6d8384f14] <img src="plaatje.jpg" galleryimg="no"> of <meta http-equiv="imagetoolbar" content="no"> [/code:1:c6d8384f14] grtzz t.
  • Thanx Teacher :lol: . Ga snel even mijn site aanpassen, mensen mogen de plaatjes wel kopieeren maar ik vind die knoppen irritant. :P
  • Maar andere mensen misschien niet. Als je ze alleen zelf niet wil zien kun je ze beter uitzetten in de advanced internet options van IE.
  • [quote:ae47b40b40="Jurriaan R"]Maar andere mensen misschien niet. Als je ze alleen zelf niet wil zien kun je ze beter uitzetten in de advanced internet options van IE.[/quote:ae47b40b40] Als ik alleen ZELF geen last wou hebben van die knoppen had ik niet gevraagd om HTML code :o , dan had ik deze vraag in een ander forum onderdeel geplaatst. Ik vind die knoppen irritant en wil ze niet zien op de pagina's die ik maak.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.