Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

Sitecheck DumkyOnline

11 antwoorden
 • M'n persoonlijke website, gewoon over mezelf http://www.dumky-online.tk . Veel content is er nog niet maar wat vinden jullie van het design? Ik weet zelf niet zo goed of er nog iets van een logo ofzo boven moet.
 • /me vind websites met die windows icoontjes (huis en i-ballonnetje) niet zo leuk. Verder kan die wel denk ik.
 • Misschien kun je je email adres ff linken, vertellen over je opleiding bijv. [color=red:b78dc7e45e]En die favoriete film kan natuurlijk echt niet :roll: :P [/color:b78dc7e45e] Misschien kun je bij [url]www.iconarchive.com[/url] ff kijken naar nieuwe icoontjes? Daar staan errug mooie tussen. Layout: Tja, het is strak, maar redelijk tam. En de header van je pagina is met gewone letters gedaan. Misschien wat groter corps en een ander letterype? En deze is geniaal: [code:1:b78dc7e45e] <!-- Dumky de Wilde 19/06/2002 Op deze site berust geen copyright. Ik vertrouw op je geweten. --> [/code:1:b78dc7e45e] Goed gedaan broekie! :wink:
 • [quote:71b7bfabed]Goed gedaan broekie![/quote:71b7bfabed] Dat vat ik maar op als compliment. Ik heb de header wat groter gemaakt. Wat ik me afvroeg is of het wel duidelijk is dat het menuutje van muziek en van fietsen uit kan klappen.
 • simpel maar duidelijke weblayout, alleen zou ik hem in zijn geheel laten scrollen i.p.v. met een iframe. Persoonlijk vind ik dat nogal storend. Misschien kun je je scrollbar aanpassen aan je kleuren die je gebruikt. Hoeft niet maar is wel een leuk detail.
 • [quote:eb16d5719a="apocosphere"]simpel maar duidelijke weblayout, alleen zou ik hem in zijn geheel laten scrollen i.p.v. met een iframe. Persoonlijk vind ik dat nogal storend.[/quote:eb16d5719a] /me kan geen enkele pagina vinden waar je moet scrollen [img:eb16d5719a]http://www.ibforums.nl/decramy/forum/images/smiles/confused.gif[/img:eb16d5719a]
 • Jah, idd een simpele maar goede layout. Maar of je hier nou kan spreken van design... Dit is al zoveel gedaan, toch? En er zitten verder geen grafische onderdelen in. De vraag moet misschien zijn: is mijn site overzichtelijk. En dat is ie zeker :wink: ::greetz::
 • [quote:384b9040fe="blackboarder"][quote:384b9040fe="apocosphere"]simpel maar duidelijke weblayout, alleen zou ik hem in zijn geheel laten scrollen i.p.v. met een iframe. Persoonlijk vind ik dat nogal storend.[/quote:384b9040fe] /me kan geen enkele pagina vinden waar je moet scrollen [img:384b9040fe]http://www.ibforums.nl/decramy/forum/images/smiles/confused.gif[/img:384b9040fe][/quote:384b9040fe] duh :P Als je je browser verkleint(kijken of alle verhoudingen goed blijven) zal je zien dat er gebruik is gemaakt van een iFrame. Ik vind de scrollbar trouwens helemaal niet storend... ::greetz::
 • [quote:047efa4cfd="Dummetje"]Hallo, Ik vind dat je het erg overzichtelijk en mooi hebt opgezet. Vriendelijke Groeten, Bart Roorda[/quote:047efa4cfd]
 • Ja, anders [url=http://forum.computertotaal.nl/phpBB/faq.php]leer[/url] je eens quoten ;)
 • beetje te standaard :/

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.