Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

een SWISH vraag

4 antwoorden
  • dudes, ik weet hoe ik een preloader moet maken want dat staat bij de tutorial, maar ik zou graag zo een preloader willen maken waarbij staat zo een balkje die helemaal tot heteindje blauw wordt, en dan in het middn wel staat hoeveel proccent hij staat, zodat ik de flash af kan laten spelen, en meten met muziek laat ebginen en zonder te laten stotteren, want de flash is echt zwaaaaaaaaar veel mb, laten we zeggen 6(das voor mij veel haha)
  • De flashimage is 6 Mb zei je? Dat wil dus zeggen dat iemand met een 56k modem 20 minuten naar je preloader zit te staren!!! Lijkt me vrij lang...
  • ehm, hartelijk dank, jouw antwoordt slaat naar mijn mening NERGENS OP, ik overdreef met 6 mb, maar stel het was een half mb, dan had ik nog steeds geen antwoord van jou/u, dus als je het antwoord niet weet, neit stom antwoord geven, dankjewel alvast p.s. sorry van de krittiek!!
  • Acid Puke hier zakt mijn broek echt van af. Let op, hier zeg je 6 mb [quote:a27ff1f4c7="Acid Puke"]want de flash is echt zwaaaaaaaaar veel mb, laten we zeggen 6[/quote:a27ff1f4c7] je krijgt een dus in de goede richting (6mb is echt veeel te veeel en dan is je preloader een latere zorg) wat zeg je dan: [quote:a27ff1f4c7="Acid Puke"]ehm, hartelijk dank, jouw antwoordt slaat naar mijn mening NERGENS OP, ik overdreef met 6 mb, [blaat] dus als je het antwoord niet weet, neit stom antwoord geven [/quote:a27ff1f4c7] Hiervoor krijg je van mij een slotje. Want dit kan echt niet.... t.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.