Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

onderbreking in pagina

Boei
9 antwoorden
 • Via Excell heb ik een htm pagina aangemaakt. Deze word bij het oproepen in de explorer in een paar stappen op het scherm geplaatst. Dat is op zich niet zo erg, maar waar er zo een onderbreking is, worden er twee regels boven elkaar geschreven wat onleesbare tekst tot gevolg geeft. Zo een pagina is te zien op http://users.skynet.be/hengelen/hengelvrienden/leden/paginas/klas_kampioenschap.htm
  Graag had ik geweten wat deze onderbreking veroorzaakt.
 • bij mij is er niks aan de hand hoor…..
  niks twee regels boven elkaar ofzo. ik kan alles goe lezen.
 • Op http://users.skynet.be/hengelen/voorbeeld.jpg heb ik een screendump geplaatst hoe het bij mij op het scherm komt. Ook anderen hebben me dit probleem reeds gemeld. Toch vreemd dat het dan niet bij iedereen gelijk op het scherm komt
 • Bij mij komt het ook verkeerd op het scherm maar zodra ik op de refresh knop klik staat alles weer goed. Dus dit vind ik een vreemd probleem
 • Vroeger lukte me dat ook met de F5 toets. Maar in het weekend heb ik de pagina verhuisd, en als ik nu F5 druk, word de oorspronkelijke frame-pagina getoond.
  Maar ook op een afzonderlijke pagina lijkt het alsof de pagina steeds van de server gehaald word. Vroeger had ik de indruk indien de pagina uit het cash kwam dit probleem niet voor te hebben.
 • Ik herken het probleem. Volgens mij wordt het veroorzaakt door gebrekkig converteren door Excel naar HTML/XML. Ik heb de indruk dat bij Excel 2000 dit wel beter gaat dan bij oudere versies.

  Wellicht is een pagina-refresh-scriptje een oplossing?
 • De paginas die ik hier toon zijn gemaakt in de 2000 versie van excell.
 • Ik ben nu een paar keer op die site geweest, maar heb nergens last van…

  BTW: Ik zou wel ff die 3 woorden onderaan de site: Totaal(?)/deelnemers(?)/gemiddelde(?) volledig weer laten geven. Nu worden ze beperkt door een te smalle kolombreedte.
 • Die 3 woorden staan oorspronkelijk in Excel rechts uitgelijnd, blijkbaar word dit ook niet omgezet. Dat zou ik nog kunnen oplossen op een andere manier.
  Waar ik vooral mee verveeld zit is het feit van de onderbreking in de opbouw. Uit de commentaren blijkt dat niet iedereen daar last van heeft. Ik bekijk de pagina met internet Explorer 6.0 onder Windows XP.
  Zou daar soms de oorzaak te vinden zijn van het probleem dat sommigen toch hebben (zie screendump in een hoger bericht)?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.