Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

Sitecheck

Gorki
29 antwoorden
 • Ik ben benieuwd naar jullie mening over www.belgischebieren.nl

  Het is inmiddels men 4e ontwerp maar dit keer ben ik van allerlei soorten demo's overgestapt naar de aanschaf van Net Objects Fusion, voor mij een perfect programma, zei het wel wat ingewikkeld voor sommige functies maar goed.

  Alle brouwerijen, vrienden, familie vinden de site top en toch ben ik zelf nooit tevreden dus graag wat feedback.

  Het Webboard is na vele "slechte" gratis aanbieders redelijk naar mijn zin, toch droom ik ervan dat iemand eens een Yabb of Phbb voor me opzet, daar snap ik echt helemaal niets van, het voorkomt de reclame en pop-ups waar ik nu mee moet leren leven.

  Alvast bedankt.
 • Eerst en vooral: belgischebieren.nl –> wat een schande neem dan een .be naam he :wink:

  nu effe serieus.

  De tekst in de taakbalk is tamelijk irritant (naar mijn mening toch)

  Waarom niet de links op alle pagina's (nu moet je eerst naar de home terugkeren). En de links die er nu staan op sommige paginas kan je toch gewoon ergens anders zetten dan. De navigatie is het belangrijkste van je site dus pas dat een beetje aan.

  Ik vind de kleuren wel goed gekozen (leest goed) maar de witte teskst misstaat toch een beetje op het logo bovenaan.

  Hopelijk heb je er wat aan.
 • Dat is wel een heel snel antwoord.

  De taakbalk is inderdaad een hele operatie geweest, persoonlijk dacht ik dat het nogal irri zou zijn zo'n lange taakbalk op elke pagina, k vraag me af hoe anderen daar over denken als de taakbalk op elke pagina zou staan ?

  .be, helemaal waar maar ik was te laat.

  Je laatste item volg ik niet helemaal ivm de witte tekst en het logo ?
 • [img:1607c6335c]http://www.belgischebieren.nl/assets/images/autogen/Belgische_Bieren___Belgian_BeeNBanner.gif[/img:1607c6335c]

  Hier vind ik de witte letters een slechte keuze
 • en wat een lelijk lettertype :(
 • [quote:84cf9d47c0]en wat een lelijk lettertype [/quote:84cf9d47c0]

  het valt me op dat jij altijd maar een beetje on-onderbouwt commentaar loopt te geven, zegdan waarom je het niets vind en wat iemand zou moeten veranderen

  Of zeg anders niks, sorry hoor

  Mzzls Mike
 • Zit hier een beetje te knutselen met allereerst de banner, probleem bij Net Objects Fusion is dat je wel een ander soort banner kan selecteren maar gebaseerd op de stijl van je site, de letters blijven dus wit bij de 26 andere soorten banners.

  Wie iemand een site waar ik bijvoorbeeld met bierglazen of bierflesjes op de achtergrond of met de Belgische vlag en banner gratis kan maken, addesigner en aaa-banner heb ik al geprobeerd.
 • Gewoon photoshop of iets dergelijks nemen en zelf een banner in elkaar knutselen.

  Je maakt bijvoorbeeld een banner zonder tekst en slaat dit op als een photoshop bestand.

  Dan kan je dit bewerken door voor elke pagina een andere tekst erop te zetten en die op te slaan als gif.
 • Je gebruikt op één pagina 4 verschillende lettertype:

  [b:f57c387531]NOT done![/b:f57c387531]

  Nogwat:
  Als ik aan bier denk, denk ik niet aan de kleur van de website… Probeer het eens een geheel te maken, check eens www.microsoft.com neej, grapje, ik zal wel eens een link posten of check als voorbeeld www.webwizguide.com (beter goed nagemaakt dan slecht gejat)

  Voor de rest:
  Prima site hoor, vooral de info etc. ga zo door…

  K.
 • Over welke éne pagina heb je het dan, want bij het laatste ontwerp heb ik juist alle pagina's in één en hetzelfde lettertype, Comic Sans gewijzigd dus ?
 • Je menu: [b:f3ab08e2a6]Thoma? (of zoiets)[/b:f3ab08e2a6]
  Text zelf: [b:f3ab08e2a6]Times New Roman[/b:f3ab08e2a6]
  Bezoekrs etc.: [b:f3ab08e2a6]Comic Sans[/b:f3ab08e2a6]
  Logo: [b:f3ab08e2a6]Verdana[/b:f3ab08e2a6]

  totaal: 4

  Pagina, na de intro…

  Tip, ik vind Comic Sans bepaalt niet mooi, maar is maar een mening…


  k.
 • Dus,… :o

  Ik ben of blind of men editor is eigenwijs, ik had nog zo gezegd, alles in hetzelfde lettertype Comic Sans, potjandorie.

  Enfin, dank voor de tip.

  Url gelijk bezocht ne gratis forum gedownload van Wiz Guide, effe zien of ik daar iets van ga snappen.
 • Vaag, ik zal ff kijken…….

  Oja, als ik je ergens met ASP kan helpen, ik doe het graag!

  mail dan maar:
  kees@digidude.nl
 • ————————————
  HTTP 404 - File not found
  Internet Information Services
  ————————————

  [b:b7a1909b56]Woei! Je ondersteund tenminste ASP![/b:b7a1909b56]

  (Wha! mijn [b:b7a1909b56]100e[/b:b7a1909b56] bericht en dat om 1 uur 's nachts!)
 • [quote:425d3b7418="Kees-?"][b:425d3b7418]Woei! Je ondersteund tenminste ASP![/b:425d3b7418][/quote:425d3b7418]Da's dan de eerste persoon met ingebouwde ASP ondersteuning ;)

  [quote:425d3b7418="Kees-?"](Wha! mijn [b:425d3b7418]100e[/b:425d3b7418] bericht en dat om 1 uur 's nachts!)[/quote:425d3b7418]Gelukkig is de mod ook nog wakker om je hiermee te feliciteren, al is het eigenlijk niet eens een mijlpaal ;) Neem mij nou, ik ben vandaag over de 6000 gegaan, zonder het te merken ;)
 • [quote:efe36a2f9d="Gorki"]Dus,… :o

  Ik ben of blind of men editor is eigenwijs, ik had nog zo gezegd, alles in hetzelfde lettertype Comic Sans, potjandorie.

  Enfin, dank voor de tip.

  Url gelijk bezocht ne gratis forum gedownload van Wiz Guide, effe zien of ik daar iets van ga snappen.[/quote:efe36a2f9d]

  Voor mijn versie van het werkende forum: http://www.digidude.nl/usr/digidude/forum

  [quote:efe36a2f9d="Bill Gates"]Da's dan de eerste persoon met ingebouwde ASP ondersteuning [/quote:efe36a2f9d]

  Toen ik geboren werd, ondersteunde ik al ASP.net :wink:
 • Tja, sorry hoor, maar (ook) hier kan je toch niet spreken van een ontwerp? Je hebt in principe gewoon drie vlakken: een vlak met een menu, een logo(ofzoiets) en het gedeelte waar je tekst staat.
  Ik zou zeggen: kijk eens naar je onderwerp! Daar kun je zoveel mee doen. Probeer er meer een geheel van te maken. Ik zou in ieder geval andere kleuren gebruiken, dit lijkt me meer een kleur voor 'de barbie site'.

  suc6 verder…


  ::greetz:: Obi
 • Best wel prettig dat ik moet bekennen helemaal geen flauw benul te hebben wat ASP is en of mijn provider IS, dus, dat ondersteunt, maar blijkbaar dus wel.

  Trouwens snap effe dat lettertype punt niet, in Explorer geeft ie telkens hetzelfde lettertype by een preview, heb nu lettertype in IE veranderd in Gedefinieerd door gebruiker of ben ik nou helemaal onzin aan 't uitkramen ( kan ik best wel als ik wil ) :lol:
 • [quote:1b5b69df2d="Obitorium"]Tja, sorry hoor, maar (ook) hier kan je toch niet spreken van een ontwerp? Je hebt in principe gewoon drie vlakken: een vlak met een menu, een logo(ofzoiets) en het gedeelte waar je tekst staat.
  Ik zou zeggen: kijk eens naar je onderwerp! Daar kun je zoveel mee doen. Probeer er meer een geheel van te maken. Ik zou in ieder geval andere kleuren gebruiken, dit lijkt me meer een kleur voor 'de barbie site'.

  suc6 verder…


  ::greetz:: Obi[/quote:1b5b69df2d]

  Een barbie site :roll: , moet echt niet veel gekker worden hier.
 • [quote:702b9452aa="Kees-?"]Toen ik geboren werd, ondersteunde ik al ASP.net :wink:[/quote:702b9452aa][flame intended]Dan lek je zeker ook wel eens? ;)[/flame intended]

  Lekker on-topic, ik geef het goede voorbeeld weer eens ;)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.