Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

[Sitecheck] Kinderkleding website

12 antwoorden
 • Nog geen werkende layout, maar een plaatje: http://www.markbakkeragenturen.nl/layout.gif In de echte layout, wordt deze site in het midden gepositioneerd, met als achtergrond zwart, of donkergrijs. Website zal volgende week klaar zijn. De website is overigens bedoeld voor detailisten, dus niet direct voor kinderen. Laat maar horen!
 • Waarom in ee achtergrond? kan toch gewoon over de hele pagina worden verspreid? Past er ook meer tekst op. Ziet er wel duidelijk uit. ---------------------------------------------------------------------------- [color=red:f712410d1d][size=24:f712410d1d]POST 601 !!! --->> OUWE ROT! :P :D :P :D :P [/size:f712410d1d][/color:f712410d1d]
 • [quote:1a809061f2] ---------------------------------------------------------------------------- [color=red:1a809061f2][size=24:1a809061f2]POST 601 !!! --->> OUWE ROT! :P :D :P :D :P [/size:1a809061f2][/color:1a809061f2][/quote:1a809061f2] Ja, daar doe je het voor... D. (zucht...)
 • [quote:eff729a7c3][color=red:eff729a7c3][size=24:eff729a7c3]POST 601 !!! --->> OUWE ROT! :P :D :P :D :P [/size:eff729a7c3][/color:eff729a7c3][/quote:eff729a7c3] als jij om die reden berichten post, kun je beter maar ophouden met posten, en je bezighouden met een betere avantar.
 • Ik post helemaal niet om die reden, maar vond het gewoon leuk om dit even te vermelden. Een betere avatar? ik vind deze goed genoeg (nu tenminste), dus waarom zou ik? We raken trouwens een beetje off-topic.
 • Ik vind dat menutje wat je bovenin hebt staan er niet echt bij passen
 • [offtopic] sorry voor mijn vage post maar ik was een beetje chagerijnig van al die sitechecks hier op dit forum. Ik zal daar straks nog even een topicje van posten. En met die avantar bedoelde ik dat ik vond dat je een beetje een gekke schedel hebt :D [/ontopic] heu
 • Zijn er ook nog mensen, die WEL een nuttige bijdrage kunnen leveren aan deze layout, i.p.v. offtopic geklets. ? Bij voorbaat dank :D
 • Kleuren zijn mooi, alleen opletten dat je dadelijk niet teveel wit overhoudt. Het ontwerp is niet verrassend ofzo, maar zeker niet slecht. Denk dat als de website eenmaal is gevuld met tekst en foto's het al een stuk beter is. Misschien een idee om de knoppen onder die balk te zetten en niet erboven? ::greetz:: Obi
 • Persoonlijk vind ik het ietwat onzinnig om een check aan te vragen over een layout schets. Het ziet er in eerste instantie leuk uit, maar misschien is de boel uiteindelijk niet vooruit te branden door de vele plaatjes of zo. Of: hoe reageren de menuitems op de muis etc. Ik zou dus zeggen: kom terug als je site klaar is, pas dan kunnen we een volledige check doen.
 • Het ziet er mooi en strak uit. Hou daar wel van, maar kan je nu eigenlijk nog weinig raad geven, zal wel ff wachten op een werkende.
 • mmmmmm, ben ik niet helemaal met je eens. Als ik nu vrolijk alles al in html ga zetten, en iemand heeft nog een heel goed idee, dan kan ik alles weer gaan slopen. Bovendien is deze site volgende week af, en dan zal ik zeker de echte website laten zien. Is misschien ook wel leuk om te zien, van ontwerp naar website.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.