Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

zijn al die sitechecks wel de bedoeling van dit forum?

kanertw
22 antwoorden
 • dit bericht is vooral gericht aan Bill Gates en Teacher.

  Ik vraag me eigenlijk af of al die sitechecks die de laatste tijd opduiken wel de bedoeling zijn van dit forum, ik dacht dat het forum er voor bedoeld is om van elkaar te leren. Ik vind niet echt dat die sitechecks daarbij horen, ik krijg geregeld van de mods te horen dat ik te lui ben, en dat ik niet zulke makkelijke vragen moet stellen, ook lees ik dit wel eens bij andere posters, maar voor sitechecks vind ik toch dat je niet op C!T forum moet zijn, maar bijvoorbeeld op www.sitechecks.nl

  of ben ik nou de enigge die dit vind?
 • Hoe kan je nu iets leren als je niet weet wat anderen van je werk/creatie vinden. Om dit te weten te komen moet je een check vragen natuurlijk zodat mensen hier en daar iets kunnen opmerken waardoor je weer iets nieuws leert.

  Snappie????
 • Ik vind de sitechecks juist 1 van de leukste dingen hier. Zo leer je echt wel van elkaar.

  Verder ben je natuurlijk vrij om naar die desbetreffende topics te kijken of niet.

  SIM-PEL !
 • Stoute spemmert! :P
  Veel mensen leren hier van sitechecks, wat sitechecks.nl daar verder mee temaken heeft weet ik niet.
 • dat was niet bedoeld als spem
 • Een sitecheck is iets anders als een scriptrequest; je hebt er nl _wel_ moeite voor gedaan voordat je een bericht postte. (althans, dat hoop ik maar).


  t.
 • jah, anders stond er dit sticky topic er niet
 • Is een aparte forumcategorie voor sitechecks niet een idee?
 • [quote:90c4e70851="gerben"]Is een aparte forumcategorie voor sitechecks niet een idee?[/quote:90c4e70851]Nee, als we voor ieder deelonderwerp een apart forum moeten maken, is het einde zoek…
 • Ik snap dat sommige mensen graag een sitecheck vragen, maar ik ben vaak van mening dat er veel te weinig tijd in een site is gestoken alvorens mensen om hun mening te vragen. Ik raad dan ook iedereen aan om andermans sitechecks te lezen en opbouwende kritiek aldaar te lezen en toe te passen op de eigen site. Daarna ga je er nog eens goed langs waarna je met een gerust hart de site kan laten checken door forumgenoten. Op deze manier wordt het niet alleen voor iedereen leuken om een site te checken, maar hebben mensen er ook meer aan…

  - Basje.
 • Ik vind dat het lezen van sitechecks van anderen juist zeer goed kan helpen bij het maken van je eigen website. Ik vind alleen wel dat je een beetje moeite moet doen voor dat je een sitecheck plaatst, bv: andere sites met hetzelfde onderwerp bekijken jezelf inleven als bezoeker.
  Laatst had ik ff niks te doen, dus heb ik maar ff een persoonlijke page gemaakt
  Als ik zoiets lees dan vind ik dat er toch niet naar uitzien dat iemand er moeite voor heeft gedaan. Maar al met al vind ik de sitechecks erg leuk/goed/handig.
 • er zijn idd enorm veel sitechecks op 't forum op dit moment opzcih word je dan afgeleid van het eigenlijke doel van dit forum namelijk hulp bij html css flash e.d. mischien is het een idee om te vragen om een aparte categorie hiervoor, dan heb je veel meer overzicht en kan je tussen de bomen door het bos weer zien
 • Dan denk ik dat de sitechecks op zich minder aandacht krijgen, nu kom je ze toevallig tegen, dan klik je er toch gauw op.
  Als ze in een appart forum staan, dan komen alleen leden die zoiets hebben van: Goh, laat ik eens wat sites gaan checken.
  Heeft weer als voordeel dat de reacties wat duidelijker kunnen worden, maar dat is niet zeker.
 • dan ken je er net zo goed een forum voor site checks bijmaken zo veel moeite is dat nou ook weer niet dan kan er messchien gelijk 1 voor script request bij :lol:
 • script request? ben je soms sympathisant van "ikbengoed"?
 • [quote:3703175b08="E gozeling"]ben je soms sympathisant van "ikbengoed"?[/quote:3703175b08]Nee, hij is dezelfde persoon als "ikbengoed"…

  Misschien is www.beginnersweb.nl wat voor je "ikbengoed"?
 • Wat ik bedoelde duidelijk te maken is dat er nu een overvloed is aan sitechecks waardoor ik persoonlijk vaak denk van "huhmz alweer een sitecheck en hey! daar ook…en daar en daar en daar…tja dat is een beetje veel van het goede"


  E gozeling:
  http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/search.php?mode=results

  kennissen of dubbelgangers
 • [quote:ba79cd2713="craze"]E gozeling:
  http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/search.php?mode=results

  kennissen of dubbelgangers[/quote:ba79cd2713]
  Welke termen moet ik dan gebruiken? nu krijg ik het standaard zoekscherm.
 • ow sorry :)

  gewoon zoeken op auteur yellowstardesign
 • <!–off-topic–>
  Kennissen of vrienden zo te zien, geven elkaar cd'tjes, zou niet zo zijn als het 1 persoon was.
  Wat een score trouwens, bij beide de helft van de topics waar ze bij zitten gesloten.
  <!–Einde off-topic–>

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.