Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

Sitecheck Micropages

None
32 antwoorden
 • Tja al die sitechecks! Nou ik zou graag willen weten wat jullie van mijn site vinden. het is http://www.micropages.myweb.nl. Wat kan eraan verbeterd worden. Het is engelstalig. Het is een prototype.
 • before the can –>
  before they can.

  table column <td width="xx%"> text </td> –>
  % is niet de enige (maar wel de handigste) manier.

  En onder "updates" mis ik de JavaVirtual Machine.

  Voor de rest ziet het er goed uit.
  Duidelijk te lezen.
 • En is de informatie ook goed?
 • [quote:61f84f0055="microchip"]En is de informatie ook goed?[/quote:61f84f0055]

  tja, sorry dat ik het zo stel maar welke informatie. Er staat niet echt veel in he.

  Sorry hoor maar het ontwerp vind ik ook niet echt geslaagd. er zit niet echt een mooie structuur in.
 • Hoe kan ik het dan beter maken? En ik vind dat er best veel info instaat. Ik maar dan moet je wel doorklikken naar HomeHelper of PC page.
 • ziet er beetje saai uit……,
  op een groot scherm is het heel lastig en saai lezen door die verschrikkelijke lange zinnen van links naar rechts over het scherm.
  De kleuren combinatie vind ik zelf niet zo geslaagd.
  Op de eerste pagina krijg ik een rood kriuisje
 • [quote:21bc8b9e5e]Op de eerste pagina krijg ik een rood kriuisje[/quote:21bc8b9e5e]
  Ja dat is de teller. De server is niet altijd beschikbaar.
 • Tja, Ik moet er nog een heleboel aan sleutelen. En mag ik een voorbeeld van een hele goede site met een goede lay out?
 • [quote:4a8e600b9d="microchip"]Tja, Ik moet er nog een heleboel aan sleutelen. En mag ik een voorbeeld van een hele goede site met een goede lay out?[/quote:4a8e600b9d]  waarom?? wil je die site met een goed layout dan gaan rippen ofzo??? denk nie da dat de bedoeling is….
 • [quote:ee6e826b09="roelieboelie"][quote:ee6e826b09="microchip"]Tja, Ik moet er nog een heleboel aan sleutelen. En mag ik een voorbeeld van een hele goede site met een goede lay out?[/quote:ee6e826b09]  waarom?? wil je die site met een goed layout dan gaan rippen ofzo??? denk nie da dat de bedoeling is….[/quote:ee6e826b09]

  Ik wil het als een voorbeeld gebruiken. Dan maak ik mijn eigen versie ervan met Flash ofzo.
 • Ik denk dat je beter de hele site in het Nederlands kan maken, want Engels is duidelijk niet je sterkste kant. Ik heb alleen dit gelezen maar werd er niet echt vrolijk van.

  Overigens lijkt het me ook geen goed idee om nog steeds Navigator op te geven als belangrijkste browser van Netscape, aangezien dit versie 4 is. Versies 6 en 7 zijn inmiddels uit en vele malen beter dan voorgaande versies.

  Het up to date houden van je site is dus ook belangrijk, dus let daar op.

  - Basje.
 • Nog een tip: als je een engelse tut schrijft, gebruik daar dan ook screenshots met engelse taal, en geen screenshots in het nederlands…
 • Tsja keb geen engelse software.
 • [quote:1eee9ecb5b="BasHamar"]

  Overigens lijkt het me ook geen goed idee om nog steeds Navigator op te geven als belangrijkste browser van Netscape, aangezien dit versie 4 is. Versies 6 en 7 zijn inmiddels uit en vele malen beter dan voorgaande versies.

  [/quote:1eee9ecb5b]

  Ik dacht dat versies 6 en 7 ook Netscape Navigator heetten?
 • Het bekijken van de website is saai, misschien te weinig vulling en je kunt de site beter in het Nederlands maken. En nog een vraag: wat denk je mensen te bieden met deze voor mij onnuttig ogende site. Let op: ik lever enkel kritiek, dat is echt nodig wat deze site betreft.
 • Bij de HTML tags zijn er wel erg weinig, kijk hier eens hoeveel er zijn:
  http://websitehulp.tripod.com/
 • [quote:1a41766c7b="microchip"]Tsja keb geen engelse software.[/quote:1a41766c7b]
  …en dus maar een engelse tut met nederlandstalige screenshots waar geen engelstalig mens ook maar *iets* van snapt…?

  Doe het dan gewoon niet.
 • [quote:6371f51419]
  RAM is essential in a computer. It stores essential stuff that is needed to run programs. RAM is the second most fast memory in the computer. Cache is the fastest because it works on the speed of the processor itself. Processors are becoming faster and faster but RAM is not sharing the fast developments. To get a fast computer you need a combination between fast RAM and a lot of RAM. If you have a choice between 1024 MB of slow RAM and 768 MB fast RAM the faster RAM would speed up the computer more because 768 MB is much more than enough. RAM comes in modules. A module is a printed circuit board with memory chips on it.
  [/quote:6371f51419]

  Deze uitleg slaagt volgens mij echt nergens op hoor. Is maar een voorbeeld om aan te geven hoe bitter weinig info er wel niet op je site staat.

  Volgens mij is er - zowel inhoudelijk als aan het uiterlijk - nog veel werk aan de winkel.

  Succes in elk geval
 • [quote:c58565a0f1]Cache is the fastest because it works on the speed of the processor itself.[/quote:c58565a0f1]klopt dat wel?
 • Het is ook maar een prototype.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.