Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

SWF file importeren in HTML

7 antwoorden
  • Ik heb de zoekfunctie gebruikt, maar niks gevonden. Dus denk ik dat jullie er ook niet uit zullen komen. Of misschien kan het niet eens. :( Een vraagje: Hoe kan ik een zelfgemaakte SWF file importeren (of ergens plaatsen) in een afbeelding of HTML file.?? Kan de SWF file ook in transparant zodat de afbeelding erdoorheen kan schijnen?
  • dat doet het prog waarmee je je flash bestanden maakt meestal wel voor je. anyway: Na 1 seconde googlen: http://www.google.nl/search?hl=nl&ie=ISO-8859-1&q=embed+flash+html&lr= t.
  • Zeg Teach, moet je dat Google gedoe niet gewoon opnemen in de sticky? Begint haast voorspelbaar te worden :wink:
  • ik ben in een milde bui vanvond... :)
  • www.multimedia-4u.nl -> Tips & Tricks -> Flash (.swf) En daar staat beschreven hoe u uw flash movie transparant maakt. Suc6. P.s (mogt het niet zo lukken kopieer dan even mijn broncode van het voorbeeldje)
  • [quote:cc87b036f8="teacher"]dat doet het prog waarmee je je flash bestanden maakt meestal wel voor je. anyway: Na 1 seconde googlen: http://www.google.nl/search?hl=nl&ie=ISO-8859-1&q=embed+flash+html&lr= t.[/quote:cc87b036f8] En juist Frontpage XP wil dat NIET! Die plaatst een tekst SWF (nadat hij het eerst in HTML wilde converteren). Dus dat werkt zo niet. :lol: Maar zo te zien met je google-search moet ik deze handmatisch toevoegen. De SWF is gemaakt met Swish om speciale teksteffecten te maken. Ik heb ook Flash MX, maar ben er nog niet uit hoe ik ook zulke effecten met de tekst kan maken? Iemand wel? Is deze dan net zo makkelijk als Swish?
  • overstappen op Dreamweaver een mogelijkheid ?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.