Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

Boek Dreamweaver MX

9 antwoorden
  • Ik zoek een boek waardoor ik Dreamweaver MX kan leren. Weten jullie goede titels? :) Theadamsman
  • Ik zou eerst naar Help gaan. Ik dacht dat Macromedia altijd hele goede documentatie had. Als je echt een boek wilt: Easy computing Dreamweaver MX rode kaft verder weet ik er nix van. :-?
  • Ja zeker ! Dat is Het complete handboek van Dreamweaver MX. Dit boek bevat 1000 pagina s en kost € 80,00 maar daarom staat er ook alles in, ook databse e.d. Het is van Academic Service, helaas is het boek alleen nog niet uit, medio December verwacht. Ik heb het zelf ook besteld. Suc6.
  • De beste boeken zijn van basiscursus er is net een nieuwe uit voor dreamweaver mx. PS: dreamweaver zorgt er wel voor dat je website slomer gaat, als je er een beetje zin in hebt kun je beter html 4.01 leren en daarna xml en deze toepassen in macromedia homesite 5 (100 euro geloof ik).
  • [quote:32ffb4f706="termin8or"] PS: dreamweaver zorgt er wel voor dat je website slomer gaat, als je er een beetje zin in hebt kun je beter html 4.01 leren en daarna xml en deze toepassen in macromedia homesite 5 (100 euro geloof ik).[/quote:32ffb4f706] Dumdiedum...onzin...dumdiedum
  • hoezo is dit onzin dreamweaver vern**kt je opmaak code als je in html programmeert kun je dit veel meer stroomlijnen
  • Waarop baseer je dat op? DW is een professionele tool die je code juist niet verneukt. Deze professionele tool is alleen correct te gebruiken (lees: dan haal je het maximale uit DW) als je (o.a.) HTML goed kent. Ik gebruik zelfs maar af en toe de WYSIWYG (schrijf ik dat goed :wink: ) in DW.
  • [quote:77e6fc450a="termin8or"]hoezo is dit onzin dreamweaver vern**kt je opmaak code als je in html programmeert kun je dit veel meer stroomlijnen[/quote:77e6fc450a] Ik baseer dat op mijn zeer ruime ervaring. Prove me wrong. Jij weet _echt_ niet waar je over lult. Denk eens na man, en praat over dingen waar je wel verstand van hebt.
  • Dreamweaver MX is gewoon supa fijn want je kan er alles meedoen:d ik zou nix anders meer willen

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.