Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

[sitecheck] www.permanentinformatiepunt.nl

22 antwoorden
 • [url]www.permanentinformatiepunt.nl[/url] Dit is de site die ik heb gemaakt voor de school waar ik werk als applicatiebeheerder. Het is een site bedoeld voor mensen die willen, of al studeren in de zorgsector, overigens. Er worden nog een paar correcties gemaakt (wat betreft de inhoud van een aantal opleidingen), maar we wilden het nú de lucht in hebben :wink: De vraag: Is het (globaal) inhoudelijk wat, maar ook grafisch?
 • klik dus op: www.permanentinformatiepunt.nl ff snel gekeken: Alleen het menu wat wijzigt als je op bijv opleidingen BOL klikt moet je nog wat op verzinnen. Ik vind het altijd erg slordig als je navigatie zomaar wijzigt of verdwijnt... t.
 • Hij werkt niet onder Netscape 7.0... :( - Basje.
 • Ziet er mooi uit, lekker duidelijk. :D Niks op aan te merken.
 • [quote:421659a0c0="BasHamar"]Hij werkt niet onder Netscape 7.0... :( - Basje.[/quote:421659a0c0] Mwjah het is ook bedoeld voor [u:421659a0c0]échte[/u:421659a0c0] webbrowsers ;) enneh... mr. gozeling? thank you! daar hebben we wat aan! :D
 • [quote:8790b96917="petertje_dude"]Mwjah het is ook bedoeld voor [u:8790b96917]échte[/u:8790b96917] webbrowsers ;)[/quote:8790b96917]Ahum? Lekkere instelling...
 • Werkt in opera trouwens ook niet. De navigatie is compleet weg, tenzij je over een link gaat, dan kleurt hij, dus ik denk dat de links er wel staan maar aangezien ze wit zijn en de blauwe achtergrond niet getoond wordt, zie je de links dus niet. Als je niet snapt wat ik bedoel zal ik wel een screendump maken. Trouwens, in mozilla werkt hij ook niet. Tja, misschien wel mooie site maar wat heb je er aan als hij in 3 browsers niet werkt.
 • [quote:51ebc9cac8="Young Crazy Fool"]Tja, misschien wel mooie site maar wat heb je er aan als hij in 3 browsers niet werkt.[/quote:51ebc9cac8]Tja, dat is wel een verkeerde afschildering van de werkelijkheid natuurlijk. Dan kan je net zo goed zeggen dat de site maar in één van de tientallen browsers werkt, feit blijft dat toch meer dan 95% van de internetters IE gebruikt. Overigens zijn de overige 5% nog steeds goed voor enkele honderdduizenden potentiele bezoekers... Maar goed, deze discussie is al meerdere keren gevoerd. - Basje.
 • Sorry, ik wou helemaal geen discusie op gang brengen. Ik wou de persoon er gewoon op attent maken dat er nog een beetje optimaliseringswerk aan de winkel is. Maar dat is natuurlijk een keuze waar iedereen persoonlijk voor kiest. Maar nu zwijg ik erover.
 • [quote:f678033c1c="Young Crazy Fool"]Sorry, ik wou helemaal geen discusie op gang brengen.[/quote:f678033c1c]Hèhè, ok, ik kwam misschien een beetje fanatiek uit de hoek. Bij deze ook mijn excuses... :D ;) - Basje.
 • No problemo, even goede vrienden
 • oké dan! ja ik ben hier nieuw en het was even een test om te zien hoe laag hier de kasten waren... niet al te hoog dus ;) de optimalisatie voor overige webbrowsers is overigens een plan voor de toekomst. dit ook omdat, zoals gezegd, het gros van de users toch wel op IE zit.
 • Ik krijg [url=http://members.lycos.nl/obitorium/informatie.jpg]dit[/url] te zien(browser IE op een Mac). Maar ja, volgens jou zal ik wel een 'echte' browser hebben, maar misschien niet een 'echte' computer :P . ::greetz::
 • Kan aan mij liggen, maar ik vind het net zo'n flipperkast als De Telegraaf. Veel teveel irritante flitsen en bewegingen.
 • [quote:94c1f18d04="Wiep Corbier"]Kan aan mij liggen, maar ik vind het net zo'n flipperkast als De Telegraaf. Veel teveel irritante flitsen en bewegingen.[/quote:94c1f18d04] Je signature says it all!!!!! :D
 • Komkom...het was ook maar een persoonlijke mening van Wiep! Daarbij komt dat hij ook wel een beetje gelijk heeft... Verder ziet het er keurig, en duidelijk uit! Oja... nog een typfoutje gevonden: In het mailformulier staat: Alle velden dienen ingevult te worden. Ingevult moet zijn: ingevul[b:983926d45d]d[/b:983926d45d]
 • je hebt helemaal gelijk! gelukkig maar dat mijn post niet aanvallend bedoeld was (grappig hoe hap-gevoelig een aantal bezoekers van dit forum zijn) ;) ;) dankjewel voor de reactie in elk geval! :D
 • bij mij - ik werk zeer klassiek met XP en IE - ziet deze site er zeer keurig uit... zeer mooi zelfs... om een groot compliment te geven: zo mooi zou ik het niet kunnen! maar ja... "voor iedereen toegankelijk" zijn, is toch is toch een filosofie die men in de zorgsector zou moeten hebben.
 • ik vraag me trouwens af waarover wiep het heeft: flitsend??? er zijn slechts twee dingen die bewegen... als dat al flitsend is, moet wiep dringend eens het www op...
 • [quote:7fa98de907="Wiep Corbier"]Kan aan mij liggen, maar ik vind het net zo'n flipperkast als De Telegraaf. Veel teveel irritante flitsen en bewegingen.[/quote:7fa98de907] Jaaaaa, Wiep zal eens geen commentaar hebben op iets wat hij zelf niet kan. Kan jij eigenlijk wel iets Wiep? Behalve ouwehoeren en iedereen kleineren en afzeiken!!!!

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.