Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

Site check

5 antwoorden
  • wat vinden jullie van deze site? http://home.planet.nl/~stere026/stescho groet Bas
  • Dat blauw vind ik erg fel. te fel. Die flash daarboven lijdt gigantisch af. Die knoppen links kan je net zo goed met Flash doen. Niet zo'n geslaagde site als je het mij vraagt. Wel makkelijk te navigeren.
  • Veels te druk imo. Jammer dat dat links menu scrollbaar is. Heb liever een menu dat vast staat als je frames gebruikt. De teksten zijn moeilijker te lezen door die blauwe lijn erachter Flash filmpie is in het rood terwijl de rest van de site in blauw is grotendeels (en valt te veel op) Dat lettertype op sommige plaatjes [img:34428ebad0]http://home.planet.nl/~stere026/stescho/graphics/fotobutt02.jpg[/img:34428ebad0] is niet echt makkelijk te lezen Bij sommige pagina's gebruik je eerst een witte font kleur en ga je dan over op zwart. Meer kon ik zo snel niet vidnen.
  • 3 dingen die ik irritant vind: 1: Het scrollen van het navigatie menu. 2: De lijntjes achter de tekst. 3: De beweging rechts boven. Met de lettertypes heb ik geen probleem.
  • :o die kleur blauw, doet me pijn aan de ogen, arme oude oogjes ( ja daar zijn ze weer, maar site's zijn er toch om door iedereen gelezen te kunnen worden? ) Jammer dat je naast het menu zo'n grote witte ruimte laat, en bij een groot beeld ook aan de rechterkant. Kan je niet iets daarin zetten zodat er enig verbinding/verband ontstaat tussen de delen? (bv dat streeppatroon door laten lopen, hoewel dat ook niet echt fijn is achter een tekst) Je gebruikt als achtergornd EN afbeelding EN lijntjes da's gewoon te veel van het goede. tot slot.....geen bewegende tekst zo overdreven in de kop zetten, leidt vreselijk af. euh..zie het allemaal als positieve kritiek hoor...... :P

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.