Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

Active Desktop en HTML

4 antwoorden
  • Voor mijn werk heb ik een htmlpagina ontworpen die dienst doet als standaard achtergrond. Bij het laden wordt met window.alert() een belangrijke mededeling weergegeven. Echter dit gebeurt ook wanneer IE afgesloten wordt (zal wel een feature zijn en geen bug, uhum), want dan wordt de achtergrondpagina herladen. Ik heb hier een oplossing voor proberen waar geen cookies voor nodig zijn. Mijn enige idee was met history.length kijken of er meerdere pagina's van te voren geladen waren en in dat geval niet de alert weergeven. Dat werkt wel in een venster, maar niet met de achtergrond. Kennelijk kent die geen geschiedenislijst. Heeft iemand nog een idee?
  • kan je geen gebruik maken van een onUnload/ onBeforeunload en een window.location.href? Je hebt twee identieke achtergrond pagina's, een met en een zonder alert. Als de pagina opnieuw geladen wordt gaat 'ie dus naar een tweede pagina zonder alert... Als de pc word opgestart zal de default er weer staan. grtzz t.
  • Dat werkt niet. Een META REFRESH tag meteen na de alert helpt ook niet...
  • Ideetje, is het mogelijk om op een andere manier (niet via de achtergrond) een alertje te maken? Iets wat misschien in de Opstartenmenu van Windows kan?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.