Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

Wie controleert mijn website?

Anne
8 antwoorden
 • De website is pas nieuw, ik wil alleen weten of deze in de ogen van de bezoekers perfect is! Geen taal- of grammaticafouten erin. Een zeer belangrijk item van een website. Ik had de indruk de veel mensen niet weten waar het om gaat… Ik heb e.e.a al aangepast met hulp van mensen die sommige dingen niet goed begrepen. Internet is namenlijk communiceren en dat moet dan ook goed gebeuren. Ik ben dus geen neerlandicus. Als u tijd heeft kijk dan even op http://www.rtbo.net
 • Duidelijke site.
  2 opmerkingen:
  1: bij mijn resolutie (800x600) zie ik een horizontale balk die niets uit haalt.
  2: De download links vind ik een beetje groot, kunnen die ook niet in die menu balk?
 • beetje groen….en daardoor lijkt het kleurloos.
  onrustige openingssite door verschillende lettergrootte, italic en centreren van tekst.
  verder goed verzorgd….een beetje braaf zal ik het maar noemen
 • Ik vind je site wel geslaagd. Wat groen inderdaad maar goed, als je daar voor kiest.
  Het is alleen niet duidelijk wat je nou moet doen met jouw software. In contact komen met leveranciers en afnemers, ok, maar voor welke producten? Welke bedrijven doen mee? Hoe snel gaat het? Geef wat meer voorbeelden en noem concreet enkele deelnemers, zo blijft het een beetje schimmig.
  Overigens vond ik de demonstratie erg grappig maar ook die blijft nogal abstract.
  En gebruik kortere teksten op je homepage. Zeg niet 'U komt hiermee direct in contact' maar 'Kom direct in contact met leveranciers!' Dat is veel pakkender.
  Tot slot vind ik het wel een beetje storend dat de hele site is geoptimaliseerd voor 800X600 en dat daarom iedereen met een hogere resolutie (en dat is de overgrote meerderheid) in een klein venstertje moet turen.
 • [quote:07a2ea6d89="arny"]Tot slot vind ik het wel een beetje storend dat de hele site is geoptimaliseerd voor 800X600 en dat daarom iedereen met een hogere resolutie (en dat is de overgrote meerderheid) in een klein venstertje moet turen.[/quote:07a2ea6d89]Dat is niet de overgrote meerderheid, de meesten hebben 800x600.
  (verschilt per site, afhankelijk van de doelgroep)
 • [quote:e420a7bb5e="E gozeling"]Dat is niet de overgrote meerderheid, de meesten hebben 800x600.
  (verschilt per site, afhankelijk van de doelgroep)[/quote:e420a7bb5e]
  Dat zou ik wel eens bewezen willen zien, vrijwel alle polls e.d. die ik heb gezien geven aan dat de meer dan de helft op 1024X768 werkt. Dan zijn er nog heel veel mensen die daar nog boven zitten.
 • Dat is niet de overgrote meerderheid, de meesten hebben 800x600.
  (verschilt per site, afhankelijk van de doelgroep)
  Dat zou ik wel eens bewezen willen zien, vrijwel alle polls e.d. die ik heb gezien geven aan dat de meer dan de helft op 1024X768 werkt. Dan zijn er nog heel veel mensen die daar nog boven zitten.
 • Uit verschillende peilingen (kijk maar eens een nedstat teller op een site) kan je zien dat vaak nog steeds veel mensen nog 800 x 600 resolutie hebbe. Denk dat steeds meer sites steeds groter worden persoonlijk vind ik dit toch het mooist.. maarja ligt persoonlijk.. Denk als je wilt dat je al je mensen van een bepaalde doelgroep wilt bereiken moet je de site voor beide geschikt maken, in dit geval is het voor deze site wel handig aangezien je grote doelgroep hebt ..

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.