Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

Menu vraagje

8 antwoorden
  • Ik ben bezig om een menuutje op mijn pagina te zetten. Ik ben niet handig in dit en javascript ken ik voor geen meter. [code:1:f72ce2f1d1]<form> <select name="links"> <option value="http://www.google.nl" target="_blank">Google <option value="http://www.computertotaal.nl" target="_blank">Computer Totaal <option value="http://www.altavista.nl" target="_blank">Altavista </select> </form>[/code:1:f72ce2f1d1] Dit is de standaard code, maar ik heb twee vraagje. Hoe kan ik de link werkend krijgen? En is de optie _blank hier wel mogelijk. Het is wel de bedoeling?
  • Een iets andere manier, maar het werkt. [code:1:ea0aea1f27] <script language="JavaScript"> function change() { if (document.gaan.kies.options[1].selected) window.open("http://forum.computertotaal.nl/phpBB/index.php","","toolbar=yes, directories=yes,status=yes,menubar=yes,scrollbars=yes,resizable=yes"); if (document.gaan.kies.options[2].selected) window.open("http://www.altavista.nl","","toolbar=yes ..........."); if (document.gaan.kies.options[3].selected) window.open("http://www.google.nl","","toolbar=yes............"); if (document.gaan.kies.options[4].selected) window.open("http://www........","","............"); } </script> <form name="gaan"> <select name="kies" size="1" onChange="change()"> <option>Waar wilt u heen?</option> <option>Computer totaal</option> <option>Altavista</option> <option>Google</option> <option>Alltheweb</option> </select> </form>[/code:1:ea0aea1f27]
  • Het kan ook iets korter, maar dan moet er iets tussen [i:033799863b].nl,"iets","toolbar [/i:033799863b]komen, en ik weet niet wat.
  • [url=http://www.echoecho.com/tooldropdown.htm]hier[/url] staat een handig tooltje :) t.
  • Harstikke bedankt allemaal. Ik heb gebruik gemaakt van dat tooltje. De code die gegeven werd door E Gozeling werkte niet, maar dat kan ook aan mij liggen.
  • Ehhh, het lag aan mij, ik had het iets aangepast, om het voorbeeld duidelijker te maken, maar had een bepaalde wijziging niet overal door gevoerd, zo als het er nu staat zou het moeten werken. Ik ga het even testen.
  • [quote:f163a9f46a="Ma-rk"]De code die gegeven werd door E Gozeling werkte niet, maar dat kan ook aan mij liggen.[/quote:f163a9f46a] Nee hoor, E Gozeling weet wel vaker niet waarover hij praat... :roll:
  • Hij doet het wel, ik heb het werkend gekregen, alleen nog even kijken wat er hier precies fout zit.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.