Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

Meta tags????

Anoniem
oeroe
6 antwoorden
 • Ik heb mijn site gebouwd en deze al aan clan.pagina.nl toegevoegd (bovenaan bij de sof2 clans!!!). Nu wil ik dat mijn site ook beschikbaar komt voor altavista en ilse enzo. Ik weet aleen niet of mijn meta tags kloppen. Als ik in de bron van een website kijke is dit steeds verschillend.
  Mijn site is opgebouwd uit 3 frames. Hoe kom ik dan aan zo'n stukje wat je als preview bij google ziet?

  http://members.lycos.nl/thedccclan of http://dccclan.tk kan natuurlijk ook

  [code:1:63db23a366]
  <meta http-equiv="Keywords" content="dcc, dccclan, thedccclan, soldier, of, fortune, dutch, nederlands, flash, game">
  (in de frames pagina)

  maar dit kan ook

  <meta name="description" content="This is the DCC homepage. It's sof2 clan with dutch members. Also kown as soldier of fortune 2 clan">
  <meta name="keywords" content="sof2, soldier, of, fortune, DCC, clan, dutch, chill, clan, soldier of fortune">
  [/code:1:63db23a366]
  Welke is beter en wat kan ik verbeteren??
 • de tweede
 • uhm. :( .. zover ik weet…ben een leek hoor… zou bij gebruik van frames geen metatag in de head moeten staan omdat zoekmachines dat niet lezen…. keywords tussen <noframes>……</noframes> echter wel. Die tekst verschijnt dan ook bij de korte beschrijvig in google enzo…

  hoe het precies zit… ? wie legt me dat uit :( .
 • nou, nee…

  je neemt in een framset wel metatags op.
  Die worden (ook) gebruikt voor de indexering.

  Wat er komt te staan bij een zoekmachine is meestal de tekst die je in de noframes zet; als samenvatting van de pagina zeg maar…
  Als je dus een beetje slimme combinaties van keywords, description en noframes tekst maakt kom je een heel eind.

  btw: bekijk maar eens de meta's van www.onc.nl

  t.
 • De meeste zoekmachines doen helemaal NIETS met keywords. Sommige doen IETS met descriptions. Dus steek daar geen tijd in.


  Heb je een frameset, zorg dan voor keywords in de titel en zet in het NOFRAMES gedeelte een stuk tekst met wat trefwoorden daarin. Maak de belangrijkste woorden VET. Kopieer deze hele mik ook in descriptions voor zoekmachines die daar nog wel wat mee doen.

  En hoop vervolgens dat zoekmachines je site meenemen in hun ronde.


  Olaf
 • Je kunt e.e.a. testen via http://www.weballey.net/cgi-bin/metacheck.cgi

  Je eerste url resulteert wel in data, de tweede niet, zoals overigens te verwachten is. Het is een forwarding url, dus jou meta tags staan er niet in.

  Meta tags schijnen steeds minder belangrijk te worden. Dit omdat hun gebruik algemeen bekend is, en dus ook misbruik even algemeen voorkomt. Desalniettemin zou ik ze gewoon opnemen, kwaad kan het allicht niet. Wel wat meer tekst en keywords opnemen. Zorg dat ze ook in de pagina en site terugkomen. Het schijnt dat er wel meer op titels gelet wordt.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.