Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

Sitecheckje

Young Crazy Fool
16 antwoorden
 • http://www.youngcrazyfool.myserver.org/Wild%20Gym/index.php

  De klant vind hem goed zo, maar ik weet het niet echt. Heb de indruk dat er iets ontbreekt. Misschien dat ik met de mening van ervaren rotten er iets beter van kan maken.

  Alvast bedankt.
 • de knopjes zijn een beetje vaag en "slap".
  Wellicht kan je die de achtergrondkleur geven die je nu in de bordeaux-rode balk gebruikt.

  Het logo is ook al zo magertjes.

  Verder is die titelbalk een beetje te overheersend; die zou ik een stuk kleiner maken.

  grtzz

  t.
 • dat zijn opmerkingen waar ik iets aan heb, thx

  Maar wat het logo betreft, dat is de club die dat zelf laten maken/gemaakt heeft, dus ik zal zien of ze een ander willen
 • Niet zozeer een ander, maar je zou het logo wat "vetter" en ietsje groter kunnen maken.
 • waar je op moet letten is om geen spaties in je bestandsnamen te plakken [code:1:80090da432]Wild%20Gym[/code:1:80090da432].

  Je site bouwt ook traag op in het begin (adsl). Ik weet niet hoeveel ruimte png afbeeldingen innemen, maar misschien moet je gif gebruiken.

  Een achtergrondpatroontje is misschien wat interessanter.

  Ik heb nog even op wat links geklikt en hij is erg traag.

  Ik hoop dat je er wat aan hebt. (ik ben trouwens geen ouwe rot) :wink:
 • Ik zou bij trainingen de tijden netjes onder elkaar uitlijnen, is wat verzorgder en overzichtelijker. Daarnaast zou ik de tekst "tekst" bij contact vervangen door "bericht", ook dat lijkt me iets duidelijker, maar het zijn maar details. Ik denk dat de grootste winst te halen valt door de tekst in de bordeaux-rode balk te vervangen door plaatjes met een mooi lettertype en het geheel wat minder breed uit te lijnen waardoor het prettiger lezen wordt.

  Overigens zijn png-bestanden bedoeld als een nieuwe standaard ter vervanging van gif-bestanden, hoewel de laatste in sommige gevallen veel kleiner kan zijn qua bestandsgrootte.

  - Basje.
 • [quote:a8fe5312ab="BasHamar"]Overigens zijn png-bestanden bedoeld als een nieuwe standaard ter vervanging van gif-bestanden, - Basje.[/quote:a8fe5312ab]

  ff off topic: zijn die png bestanden toevallig volledig gebaseerd op xml?
 • Geen idee, ik denk het eerlijk gezegd niet aangezien het binaire bestanden zijn. Op de site van het W3C staat het volgende over Portable Network Graphics, oftewel PNG:[quote:fa81d8a2c5]PNG is an extensible file format for the lossless, portable, well-compressed storage of raster images. PNG provides a patent-free replacement for GIF and can also replace many common uses of TIFF. Indexed-color, grayscale, and truecolor images are supported, plus an optional alpha channel for transparency. Sample depths range from 1 to 16 bits. [/quote:fa81d8a2c5]- Basje
 • jammer, de link werkt niet…
 • [quote:0eb93a556a="exrollator"]jammer, de link werkt niet…[/quote:0eb93a556a] bij mij wel
 • bij mij werkt de link ook niet……..''pagina kan niet worden weergegeven''
 • Voor alle duidelijkheid:

  - De link van de site die gecheckt moet worden werkt niet meer.
  - De links die ik gaf naar het W3C en hun uitleg van PNG werken wel.

  Volgens mij spreken jullie namelijk langs elkaar heen! ;)

  - Basje.
 • oeps :wink:
 • Over het algemeen is png een stukkie kleiner als dat gif is, de compressie is beter met veel minder loss.
  PNG biedt heel veel mogelijkheden, veel meer dan gif en uiteraard -zoals al gezegd- patentvrij, dus geen gedoe zoals met gif atm.
  PNG ondersteund meerdere vormen van transparency, animations, enz enz… Vervelend dat bijv IE van MS er nogal moeilijk over doet, erg flauw imho.

  Je moet wel een beetje uitkijken met welke proggies je werkt, het vervelende is dat bijv PSP erg slecht png exporteerd, dat is altijd 24 bits, en dat is natuurlijk overdreven hoog, meestal is 8 bits wel voldoende, maar het kan ook nog lager voor plaatjes waar niet veel verschillende kleuren in zitten [kan overigens ook met gif].
 • effe over het feit dat de link niet meer werkt. Blijkbaar hebben mijn ouders de pc afgezet. De site staat namelijk op de server die ik op mijn pc draaien heb. Aangezien ik nu op verplaatsing zit kan ik hem niet terug opnieuw opzetten maar hier kan je hem ook vinden, maar dan zonder de keuzemogelijkheid bij kalender
 • Ah, meteen duidelijk waarom je site o.a. zo langzaam is, de buttons zijn 32 bits png's, en elk rond de 3KB… :-O
  http://www.devmagix.com/exp/button_contact.png –> 741 bytes [8 bits].
  http://www.devmagix.com/exp/ycflogo.png –> van 8KB naar 1435 bytes [4 bits].

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.