Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

overgang tussen twee pagina's

4 antwoorden
  • enkele maanden geleden zag ik een site waarbij de overgang van de ene pagina naar de andere alles in elkaar overvloeide puntje voor puntje... De pagina sneeuwde ahw pixel voor pixel over de vorige pagina heen. Kent iemand het script (javascript?) waarmee men dat verkrijgt, of kent iemand een site waar dat toegepast wordt? Ik wil dat ook eens in één van mijn sites gebruiken.... Bedankt
  • [code:1:ae8dbb7a2e] <meta http-equiv="Page-Enter" content="blendTrans(Duration=5)"> [/code:1:ae8dbb7a2e] Dit vind je op: http://msdn.microsoft.com/library/default.asp?url=/workshop/author/filter/reference/reference.asp t.
  • Of misschien het gebruik van een Extension als u in Dreamweaver werkt zie: [url]http://dynamic.macromedia.com/bin/MM/exchange/search_result.jsp?BV_SessionID=@@@@1130079199.1036893715@@@@&BV_EngineID=diadcfikflljibeecgemcgcgk.0&pageName=%2Fexchange%2Fextension_tab.jsp&select=Select+a+Category&queryString=transition[/url] Dan maakt u doormiddel van de wizzard autmatisch een javascript aan. Heel handig en makkelijk dus. :lol:
  • voor het geval je het nog niet door had schutte.. een url geven met een session-id erin heeft niet zoveel nut.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.