Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

hoe zet je nou die code in je frontpage

3 antwoorden
  • hoe zet je nou bijvoorbeeld deze code <a href="#" <SPAN class=styletekst>onMouseOver="alert('Dit is een onMouseOver event!');" onMouseOut="alert('En dit een onMouseOut event!!');"</SPAN>>Plaats de muiscursor hier!</a> in je frontpage, bij mij komen er dan steeds letters te staan en dat is niet goed webmaster laat nou eens een keer mijn posting staan ik ben al uren aan het zoeken, mogen hier alleen mensen komen die alles snappen dan?
  • je hebt bij frontpage volgens mij 3 opties onderaan het scherm .../html/voorbeeld. Je moet de code gewoon in de html plakken waar je hem wilt hebben
  • Deze code dus: [code:1:0914c53b76] <a href="#" <SPAN class=styletekst>onMouseOver="alert('Dit is een onMouseOver event!');" onMouseOut="alert('En dit een onMouseOut event!!');"</SPAN>>Plaats de muiscursor hier!</a> [/code:1:0914c53b76] FP kan nogal "nukkig" omgaan met extern toegevoegde code. Als je het script invoert in de "html" stand kom je een heel eind. Lukt dat niet open dan je pagina in kladblok en plak het script er op die manier in. [quote:0914c53b76="Driversr"] webmaster laat nou eens een keer mijn posting staan ik ben al uren aan het zoeken, mogen hier alleen mensen komen die alles snappen dan?[/quote:0914c53b76] Ik wijs je nog een keer op: [url=http://forum.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?t=59999]Nieuw in Webdesign? Lees dit eerst...[/url]; als je vragen niet aan die "spelregels" voldoen kan het een slotje opleveren. t.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.