Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

opsomming in css

5 antwoorden
  • Zonder de niveau-lat hier te laag te willen leggen poneer ik toch maar de volgende vraag: hoe kan het komen dat de in een style-sheet vastgelegde opsommingstekens wel worden geplaatst, maar niet in de gevraagde vorm? Het verschijnsel doet zich in de ene tabel wel, en in de andere niet voor.
  • hmzz... post eens een beetje code of een url? t.
  • Hmmmz? De url is www.welzijnescamp.nl, dat je er niet veel van moet verwachten zal duidelijk zijn. Echter: die lat gaat toch nog lager, want na wat experimenten met de style sheet produceert die nu uitsluitend nog compleet lege tabellen. Ik klooi nog wel ff verder.
  • Probeer ipv @import de css via een metatag aan te roepen. Of maak de css even intern, dan weet je zeker dat de css gevonden wordt. Verder: Je hebt nu een paar list waardes bij de td selector gestopt en dat kan niet. Je kan wel contextuele selectoren maken: [code:1:d5eb107779] td li { list-style-type: circle; list-style-position: inside; } [/code:1:d5eb107779] Dus nu krijgt alleen een lijst in je tabel een opmaak mee, grtzz t.
  • Ik heb voor de betreffende list de <lu> verwijderd en toen werden de css instellingen wel overgenomen. Bedoelde je zoiets? Verder ben ik waarschijnlijk niet handig genoeg met de dreamweaver interface v.w.b. het importeren van de style sheet. Ik zie het vaak gebeuren dat ik hem meerdere keren heb geimporteerd en dat zal wel niet de bedoeling zijn. De echte html kenners hebben daar natuurlijk geen last van. btw: weet iemand een url waar uitgelegd wordt wat de voordelen zijn van het gebruik van asp of php in relatie tot de vormgeving en snelheid? Ik ga er van uit dat het gebruik van databases niet het enige voordeel is?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.