Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

"vreemd" lettertype op je webpagina

5 antwoorden
  • ik ben bezig met het maken van een lcd scherm (grafisch). Hiervoor gebruik ik een speciaal font. Weet iemand van jullie, of je een font bij je webpagina kunt opslaan, zodat iemand die dat font niet op zijn PC heeft staan het toch goed op z'n scherm krijgt?
  • [quote:1fc68072e0="Mr.D-evil"]ik ben bezig met het maken van een lcd scherm (grafisch). Hiervoor gebruik ik een speciaal font. Weet iemand van jullie, of je een font bij je webpagina kunt opslaan, zodat iemand die dat font niet op zijn PC heeft staan het toch goed op z'n scherm krijgt?[/quote:1fc68072e0] Ja.
  • hahaha, maar hoe?
  • [quote:07a416a1e4="Mr.D-evil"]hahaha[/quote:07a416a1e4] http://www.tuxedo.org/~esr/faqs/smart-questions.html [quote:07a416a1e4="Mr.D-evil"]maar hoe?[/quote:07a416a1e4] Als de desbetreffende browser CSS2 ondersteund dan kun je het font op een webserver plaatsen die dan vervolgens gebruikt kan worden. http://www.w3.org/TR/CSS2/fonts.html#font-descriptions of m.b.v. zogenaamde embedded fonts: http://www.tijs.org/embed/index.html (info) http://www.bitstream.com/webfont/index.html http://www.microsoft.com/typography/web/embedding/weft2/default.htm?fname=%20&fsize=
  • move to webdesign.. t.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.