Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

FTP probleem, help

3 antwoorden
  • ik had mijn site eerst verwijderd via ftp, gaat probleemloos, daarna wou ik een aangepaste versie ervan terug doorsturen via FTP maar ik kreeg de melding : error : blocking call cancelled ik heb dat al eens gehad en na eens opnieuw te proberen lukte het dan wel, maar nu heb ik drie maal opnieuw geprobeerd en krijg dan (kan verschillen hoe ver hij al zit) terug dezelfde error. Weet iemand hoe het komt?? Kan het soms zijn dat ik op een piekuur probeer door te sturen en server van mijn provider te zwaar belast is?? Het suckt allessinds want nu staat mijn site er niet meer op en ik krijg hem er niet meer op.
  • afhankelijk van de software die je provider draait zou het kunnen zijn dat niet alles direct vrijgegeven wordt. Is vaak het een Windows Nt probleem, dan is het een kwestie van tijd ( soms uren )
  • ja nu is het toch opnieuw gelukt, zonder iets te veranderen, ik denk toch dat het een de piekuren ligt en mijn provider een beetje last heeft van overloud(waar betalen we hier infeite nog voor)

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.