Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

buttons/ kaders?

5 antwoorden
  • Ik gebruik Dreamweaver4 2 vraagjes: 1. weet iemand hoe ik een onderstreepte link kan vervangen door een mooie button O.I.D? Zijn er sites waar je die kan downloaden of zit het in het programma, of is het een plugin die je moet downloaden? 2. Hoe krijg ik een kader. wil nl aan linkerkant (zoals normaal)de kiesopties hebben en dan rechts de inhoud, maar moet de site dan op de een of andere manier verdelen in kaders/kolommen..weet ik veel..? Kan niet vinden in alle opties: 'insert'/ 'edit' etc
  • kijk [url=www.xs4all.nl/~werksman/webmees/]hier[/url] is.. Deze dingen zijn natuurlijk ook gewoon te vinden als je zoekt op het internet, maar bij deze.
  • Wist je dat DW een hele goede help-functie heeft zitten onder F1? Verder vind je een cursus op: http://users.skynet.be/fa060326/ Maar vraag 1: <a href="pagina.htm"><img src="button.jpg"></a> Vraag 2: Lees eens wat meer over frames of tabellen. grtzz t.
  • [quote:9104907060] Lees eens wat meer over frames of tabellen. [/quote:9104907060] ok, heel graag, tell me! Probleem is nl dat alle uitleg is in de 'codes' terwijl ik wil weten hoe het moet in de 'design'look.
  • Ik denk dat je even op de linkjes moet klikken, of op F1 in DW. Kijk eens hoe je begint met een frames pagina. En voor de knopjes kan je flashbuttons gebruiken. t.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.