Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

Ik zoek een SIMPEL webpag-opmaak-programma

ppannevis
12 antwoorden
  • Hallo!

    Is de eerste keer dat ik op dit forum kom en ik zie allemaal zeer professionele posts over dingen die mij onbekend zijn.

    Ik ben dus, zogezegd, een ontzettend groentje maar ik wil [b:f9a6669d28]wel[/b:f9a6669d28] een webpage opmaken… :roll:

    Ik heb (en nu gaat iedereen lachen) zo'n standaard stukje software gekocht van DataBecker, "Eigen Homepage".

    Lukte deze groen prima maar je kan niet eens thumbnails en foto's met EIGEN gekozen formaat plaatsen, alleen maar standaard klein.

    Kortom er zitten nogal wat beperkingen aan.


    [b:f9a6669d28]VRAAG: Kan iemand mij een progje aanbevelen waar je simpelweg thumbnails met foto's en tekst kan opmaken en uploaden?


    Ik heb het geprobeerd met een standaard opmaakfunctie met layout in Photoshop maar CuteFTP geeft op het laatst allerlei errors die ik niet kan vertalen…:roll: :roll: [/b:f9a6669d28]

    [b:f9a6669d28]Alvast Bedankt![/b:f9a6669d28]
  • Het kan ook gewoon in word (opslaan als html), frontpage is ook goed en gebruiksvriendelijk. Dreamweaver is ook goed, maar meer voor wat ervaren gebruikers. Maar ja, als je meer functies wil, zal je toch een iets gespecialiseerder prog moeten gebruiken. Ik zou zeggen probeer frontpage. Als het niet lukt kan je altijd hier je vragen stellen.
  • Ik kan je 1stPage 2000 aanraden. Niveau (de interface) is in te stellen van beginner tot gevorderde.
    Te downloaden bv. van http://www.pcworld.com/downloads/file_description/0,fid,7622,00.asp
    Succes.
  • D'r is ook een eenvoudige variant te verkrijgen van Dreamweaver, speciaal voor de mensen die niet zit te wachten op alle functies die in de normale versie zit: Macromedia Contribute.

    En gebruik aub niet Word voor het schrijven van html. Dat is geen html!
  • [quote:4359c65d0c="localhost"]Macromedia Contribute.
    En gebruik aub niet Word voor het schrijven van html. Dat is geen html![/quote:4359c65d0c]
    dat eerste is volgens mij een cms

    met dat tweede ben ik het compleet met je eens. En ik wil er iets aan toevoegen, gebruik geen frontpage, maar zoiets als dreamweaver (download ff een trial). Want met frontpage is het net als met word, tenzij je zelf alles wilt nachecken.
  • :oops:
    Verrek zeg, je hebt gelijk. Ik was tot nu toe in de veronderstelling dat het ook geschikt was voor het maken van eenvoudige sites aan de hand van een kant en klare template. Mijn fout.
  • [quote:b88b8fdc91="termin8or"]gebruik geen frontpage, maar zoiets als dreamweaver (download ff een trial)[/quote:b88b8fdc91]Wetende dat ik hier spijt van ga krijgen raad ik je toch aan om Frontpage te gebruiken. De drempel is namelijk veel lager dan bij Dreamweaver. Leer spelenderwijs wat HTML en stap dan over op Dreamweaver (liever vroeg dan laat) waar de mogelijkheden veel groter zijn maar wat voor beginners minder toegankelijk is.

    - Bas
  • ik zie nu dat je simpel met caps lock aan had geschreven, dan is frontpage misschien wel het makkelijkst. Maar ik zou eerst nog even dreamweaver proberen (toch gratis trial, dat doet microsoft ze niet na (of wel?), want als je dat kan zit je toch al een stuk meer in de richting van wat het uiteindelijk moet worden (kladblok :wink: ).
  • Kan je niet een ander progje gebruiken om je gallery te maken?
    (ok dat had je al gedaan…).
    Maar wat is precies je foutmelding die je bij CuteFTP krijgt? (een passive mode probleempje wellicht?)

    t.
  • Allemaal haretlijk ebdankt voor de reacties.
    Ik heb es gekeken op die site voor 1stpage2000 en die ben ik nu aan het downloaden want ik ben een luie zak hehe.
    HTML? Een andere keer.

    Heb gezien dat CoffeeCup ook iets is dat voor mijn soort aantrekkelijk is;

    "This HTML editor helps you build your website without ever seeing an HTML tag. " :D :D :D

    Ik ga eerst eens kijken wat ik van 1stpage kan maken, anders Coffeecup en als het helemaal niks wordt kom ik wel weer even heir langs met mijn frustraties :wink:

    bedankt!
  • Contribute…is toch alleen om te updaten…
    :roll:
  • was al gezegd

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.