Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

graag advies over deze site

29 antwoorden
 • hoi, ik help grimas met een site, www.grimashorst.nl, en zij wouden graag een intro. heb ik dus gemaakt met anim-fx, en het ziet er perfect uit, al zeg ik het zelf. althans, in internet explorer 6. ik heb (nog) geen kabel, en om nu -weet ik hoeveel- MB te downloaden voor netscape / opera, dat duurt me te lang. dus, zou iemand met netscape of opera even willen kijken of het klopt? ik heb het dan vooral over de intro. bij mij in i.e. ziet het er namelijk goed uit, maar de html code was een beetje wazig, dus vandaar. alvast bedankt.
 • zie er niet goed uit ns7.0 opera7.0 final opera6.05 deze regel wordt zichtbaar:[code:1:dc2c9793d1]type="application/x-shockwave- flash" width="100%" height="70" scale="noborder" bgcolor="#ffffff">[/code:1:dc2c9793d1] en hier zit de fout:[code:1:dc2c9793d1]PLUGINSPAGE="http://www.macromedia.com/shockwave/download/index.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash"> type="application/x-shockwave-flash"[/code:1:dc2c9793d1] het groter dan teken moet weg aan het einde van ShokwaveFlash" grtzz...
 • toevoeging: krijg ook scrollbalken
 • bedankt voor je snelle reactie, maar waar komt die code? in, onder of boven de intro? of gewoon op de site, zodra de intro afgespeeld is en naar de site gaat?
 • die code komt nergens die staat er al in je hebt een syntax fout in je code
 • [quote:8ca2cdfefc="juleswijers"]in, onder of boven de intro?[/quote:8ca2cdfefc]onder de intro
 • ok, ik zal er eens aan gaan werken. bedankt!
 • [quote:9671f4da75="juleswijers"]hoi, zou iemand met netscape of opera even willen kijken of het klopt? ik heb het dan vooral over de intro. bij mij in i.e. ziet het er namelijk goed uit, maar de html code was een beetje wazig, dus vandaar. alvast bedankt.[/quote:9671f4da75] Ik krijg scrollbalken en je hebt dus een foutje in je html zitten, maar dat was al genoemd.. Het intro ziet er verder goed uit, maar dat kan ook niet anders. Flash is platform onafhankelijk, net zoals java bijv. Daarom heb je er ook een plugin voor nodig. De swf zal op zich dus in iedere browser met flash (6) plugin goed moeten zijn :)
 • nogmaals heel erg bedankt! ik heb toch maar opera en netscape gedownload. ik wou het toch goed hebben. de code is nu weg, en bij opera zie ik geen scrollbars. bij netscape nog wel, maar die zijn zo wel weg. maar, klopt het dat opera geen .png plaatjes ondersteund? mijn navigatie is nergens te bekennen in opera, maar wel in netscape en ie.
 • [quote:c0b6690cdc="juleswijers"]klopt het dat opera geen .png plaatjes ondersteund?[/quote:c0b6690cdc]Nee. Opera ondersteunt PNG vanaf versie 5, vanaf versie 6 worden transparante PNG's (index én alpha) ook volledig ondersteund. - Bas
 • waar staat deze[code:1:02a807ae41]<a href="http://home.hetnet.nl/~toneelvereniging-grimas/index.html">http://home.hetnet.nl/~toneelvereniging-grimas/index.html</a>[/code:1:02a807ae41]regel in de broncode van index.html. totaal onnodig lijkt me.
 • [quote:4d53d7d337="BasHamar"][quote:4d53d7d337="juleswijers"]klopt het dat opera geen .png plaatjes ondersteund?[/quote:4d53d7d337]Nee...[/quote:4d53d7d337] weet jij dan toevallig hoe het kan dat alleen opera mijn navigatiebalk niet laat zien? of wacht, ik denk dat ik het al weet. mijn navigatie werkt via een script, namelijk: navigatie.js daar zal het wel aan liggen. erg vervelend.
 • [quote:b56eaffacf="termin8or"]waar staat deze[code:1:b56eaffacf]<a href="http://home.hetnet.nl/~toneelvereniging-grimas/index.html">http://home.hetnet.nl/~toneelvereniging-grimas/index.html</a>[/code:1:b56eaffacf]regel in de broncode van index.html. totaal onnodig lijkt me.[/quote:b56eaffacf] ik snap niet wat je bedoelt. mijn index.html is helemaal clean. ik zie die link nergens staan. zou je het alsjeblieft even uit kunnen leggen? bedankt, jules o ja, zijn de scrollbalken er nog steeds? als het goed is niet, anders zou ik niet weten hoe ik ze uit moet schakelen.
 • [code:1:8de9daf740] <html><head> <meta name="Description" content=""> <meta name="KeyWords" content=""> <meta name="Author" content=""> <meta name="Owner" content=""> <meta name="Object" content="Free"> <meta name="Robots" content="ALL"> <meta name="Copyright" content=""> <meta name="Provider" content=""> <title></title> </head> <frameset frameborder=0 framespacing=0 border=0 rows="100%,*" noresize> <frame name="frame" src="http://home.hetnet.nl/~toneelvereniging-grimas/index.html" noresize> </frameset> <a href="http://home.hetnet.nl/~toneelvereniging-grimas/index.html">http://home.hetnet.nl/~toneelvereniging-grimas/index.html</a></html> [/code:1:8de9daf740]dit haal ik uit je broncode. hij mag dan wel clean zijn (niet helemaal), maar je mist een doctype. grtzz...
 • Op je links pagina en contactpagina zie ik de helft van de pagina niet IE6.0
 • shit shit shit. komt omdat ik iets te vrolijk alle "scrollbars" op "no" heb gezet. stom van mij, maar ik heb het al weer goed gezet. er is dus geen mogelijkheid om de scrollbars "uit" de intro te halen. nou ja. bedankt voor je reactie, anders had er zo nog wel even uit blijven zien, ben ik bang :wink:
 • [quote:bf0415054e="juleswijers"]shit shit shit. komt omdat ik iets te vrolijk alle "scrollbars" op "no" heb gezet. stom van mij, maar ik heb het al weer goed gezet. er is dus geen mogelijkheid om de scrollbars "uit" de intro te halen. [/quote:bf0415054e] Wat als je in de pagina's de scrollbarkleuren helemaal wit maakt????
 • Dat werkt helaas wel alleen onder IE5.5+ - Bas
 • nou ja, dan maar scrollbalken. zo'n ramp is dat ook weer niet. bedankt iedereen!
 • waarom zet je de scrollbar niet op auto ipv op no of op yes. je kunt ze ook weghalen met een stylesheet voor die pagina: overflow : hidden; grtzz..

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.