Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

Flash Laad pagina

6 antwoorden
  • Hallo, Ik had een vraagje over het laden van flash pagina's. Ik zie altijd bij sites dat je eerst een loading page krijgt en dan pas de movie. Weet iemand hoe ik dit moet maken want ik snap er echt niks van. Ik heb gehoord van iemand dat je ergens een code moet invoeren. Wil iemand een gedetaileerde beschrijving geven van hoe dat werkt, Alvast bedankt, Davy en Leon :wink: :lol:
  • kijk eerst eens op flashkit.com Daar vind je vast wel preloader voorbeelden. enneh: [url=http://forum.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?t=59999]Nieuw in Webdesign? Lees dit eerst...[/url]... t.
  • Ik zal je idd geval zeggen dat een flash preloader niet met html, js of whatever wordt gedaan maar in de flash movie zelf. Zoek met google maar eens op 'flash preloader' ofzo :) Ik weet niet wat je gehoord hebt over een code, maar het klinkt mij een beetje raar in de oren. Het is met js bijvoorbeeld wel mogelijk om afbeeldingen te preloaden, maar flash is toch echt een heel ander verhaal.. Dit is vast wel interssant voor je: http://www.smartwebby.com/Flash/Flash_simple_preloader.asp
  • hij bedoelt waarschijnlijk actionscript
  • Ja actionscript dat bedoel ik, maar ik wil eigen bijv. Als je een pagina laad en die is bijv 1250 kb. En dan wil ik dat hij aftelt naar nul want ik zie dat bij pagina's en dat is handig dan weet ik of hij bijna af is of niet. Maar alvast bedankt, Davy en Leon :wink: :lol:
  • kijk ff of op [url=http://www.flashfreaks.nl]hier[/url] en zoek anders ff op google.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.