Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

[sitecheck] Studyplanet.be

Aerypton 2
9 antwoorden
 • Beste mensen, zeg het eens! Spuug uw gal uit… maar denk zoals steeds aan mijn hartje!

  't Schijnt ook dat het in Netscape 4.7 niet lukt? Bij mij in Netscape 7 werkt het perfect. kunnen diegene die met NS4.7 werken het eens bekijken?

  oja, beste browserliefhebbers, deze site heeft een doelpubliek dat zich in de onderwijssector situeert, dus geen Mozaïek wel oude versies van IE en NS graag!


  http://www.studyplanet.be
  gebruikersnaam ct en paswoord ct
 • leuk zo'n popup en zo'n auto-resize….
 • De resultaten op WinME:

  [b:3db9c581bb]Netscape 7.01[/b:3db9c581bb]
  - prima, geen commentaar.

  [b:3db9c581bb]Netscape Communicator 4.7[/b:3db9c581bb]
  - geen beeld, je frameset is niet goed.
  - als je gewoon als URI http://www.aerypton.be/~cursus/ gebruikt dan krijg je wel beeld en popup.
  - layout is niet gelijk aan het 'origineel' in Netscape 7.
  - menu's werken verder wel goed.

  [b:3db9c581bb]Opera 5.12[/b:3db9c581bb]
  - prima, geen commentaar

  [b:3db9c581bb]Opera 6.0[/b:3db9c581bb]
  - geef een melding dat je een popup wilt openen, Opera 6 kent een functie om deze te blokkeren.
  - error in JavaScript in index.php, geen idee wat voor probleem…
  - inloggen is onmogelijk, het indexscherm wordt opnieuw geladen.

  [b:3db9c581bb]Opera 7.01[/b:3db9c581bb]
  - idem als bij versie 6.0 behalve de JavaScript error.

  [b:3db9c581bb]Internet Explorer 5.5 SP2[/b:3db9c581bb]
  - prima, geen commentaar

  Hopelijk heb je hier wat aan… 8)

  - Bas
 • dikke merci!!

  nog veel commentaar welkom!
  Ook naar gebruiks(on)gemak toe!
 • Je achtergrond herhaalt zich teveel hier (1600x1200)
 • In IE6 zag het er goed uit.

  De site doet denken aan een framesite, maar de pagina's lijken bij elke doorlink geheel opnieuw te laden. Dit zorgt voor wat vertraging.

  Ik vond de navigatie wat verwarend. Enerzijds bovenin een menu in Windows look, wat de bezoeker kan laten denken in een programma te zitten. Anderzijds links ook een menu wat weer meer met een website te maken heeft.

  Verwarrender is dat er dus twee menu' zijn, die soms wel, en soms niet dezelfde termen hebben. Zo komt Dedundu (wat het ook moge zijn) bij de ene onder Informatie en bij het andere menu onder Extra te staan.

  Ik kon in de 'blauwe pagina' niet meer bij mijn taakbalk komen. Pas bij minimaliseren kon ik daar weer bij.

  De 'sluitknopjes' in het linkermenu zijn technisch vast mooi en goed, maar vervullen geen echte functie. Misschien wel als er veel meer knoppen met uitklapmenu's staan. Nu is het overzichtelijk genoeg en heb je niet echt deze 'toeter-en-bel' nodig.

  De vormgeving is strak en zakelijk. Op zich hou ik daar wel van, maar iets meer kraak en smaak zou nog wel kunnen. Sierrand? Steunkleurtje?
  Klein logo? Plaatje? Ook de onderwijssector wil wel eens een verzetje.

  Groeten, succes, Eef
 • [quote:a7a5c29344]Je achtergrond herhaalt zich teveel hier (1600x1200)[/quote:a7a5c29344]
  Juist, maar die pagina vervalt bij de definitieve versie, toch bedankt


  [quote:a7a5c29344]Ik vond de navigatie wat verwarend. Enerzijds bovenin een menu in Windows look, wat de bezoeker kan laten denken in een programma te zitten. Anderzijds links ook een menu wat weer meer met een website te maken heeft.
  Verwarrender is dat er dus twee menu' zijn, die soms wel, en soms niet dezelfde termen hebben. Zo komt Dedundu (wat het ook moge zijn) bij de ene onder Informatie en bij het andere menu onder Extra te staan. [/quote:a7a5c29344]
  De menubalk bovenaan blijft continue dezelfde. De links aan de linkerkant veranderen naargelang je leerkracht of leerling bent en met welke cursus je bezig bent.

  [quote:a7a5c29344]Ik kon in de 'blauwe pagina' niet meer bij mijn taakbalk komen. Pas bij minimaliseren kon ik daar weer bij.[/quote:a7a5c29344]
  Ah, oei, dat is niet de bedoeling. Bij mij blijft de taakbalk onderaan zichtbaar… Op zich is dat geen groot probleem, maar ik zou het graag veranderen. Weet iemand hoe ik die pop-up kan maximaliseren en toch altijd de taakbalk zichtbaar kan houden?

  [quote:a7a5c29344]De 'sluitknopjes' in het linkermenu zijn technisch vast mooi en goed, maar vervullen geen echte functie. Misschien wel als er veel meer knoppen met uitklapmenu's staan. Nu is het overzichtelijk genoeg en heb je niet echt deze 'toeter-en-bel' nodig. [/quote:a7a5c29344]
  Is juist, de bedoeling is dat daar later nog een cookie aan gekoppeld wordt zodat wanneer men een menuutje niet gebruikt, men dat altijd klein kan houden. Maar nu is dat inderdaad nog zeer zinloos.

  [quote:a7a5c29344]De vormgeving is strak en zakelijk. Op zich hou ik daar wel van, maar iets meer kraak en smaak zou nog wel kunnen. Sierrand? Steunkleurtje?
  Klein logo? Plaatje? Ook de onderwijssector wil wel eens een verzetje. [/quote:a7a5c29344]
  Zijn die sluitknopjes geen mooie decoratie? :lol:
 • Nu zie ik pas waarom iemand daar zo kritisch was tenopzichte van de achtergrond :lol: 't Was een blackboarder, een van de concurrentie :lol: :evil: :wink:
 • [quote:e93ce72ebb="Aerypton 2"]Weet iemand hoe ik die pop-up kan maximaliseren en toch altijd de taakbalk zichtbaar kan houden?[/quote:e93ce72ebb]Hmmm, geen idee. Maar je moet je afvragen of je dat wel wilt. Het wordt namelijk over het algemeen als irritant ervaren als je een venster automatisch van grootte laat veranderen. Neem nou mensen met een resolutie van 1600x1200, wat moeten die nou met een gemaximaliseerd venster? Daarnaast werkt het alleen maar in IE.

  Mijn advies luidt: blijf van de voorkeuren van de gebruiker af, als ze een groter venster willen kunnen ze dat heel goed zelf.

  - Bas

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.