Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

Kleuren van links

6 antwoorden
  • Ik heb voor mijn pagina een paar knoppen gemaakt maar nu zit ik met het probleem dat ze natuurlijk opgemaakt worden als links dus met rand eromheen en andere kleur rand als ze bezocht zijn enz. Dit wil ik dus niet. Maar als ik alle kleuren op de achtegrondkleur instel zodat dit niet meer het geval is, zijn alle tekstuele links ook die kleur en zie je ze dus niet. Is het mogelijk om in één document dus aan de knoppen een andere linkkleur te geven (zelfde als de achtergrond) en de tekstuele weer een andere. Ik heb het al geprobeerd met fonts en tabellen maar is met nog niet gelukt.
  • de truuk is om voor je links, óf plaatjes een aparte class aan te maken in je css. t.
  • geef je image tag border="0" mee, ben je van die hele 'rand' af. grt obi
  • [quote:cbe04b50f7="teacher"]de truuk is om voor je links, óf plaatjes een aparte class aan te maken in je css. t.[/quote:cbe04b50f7] Ik gebruik in dit geval plaatjes (buttons) als links.
  • [quote:abf2dd70f8="Obitorium"]geef je image tag border="0" mee, ben je van die hele 'rand' af. grt obi[/quote:abf2dd70f8] Het gaat niet om de rand vd tabel maar om de button (=plaatje) zit een rand omdat ik de button gebruik als link, en die worden beaalde kleuren gegeven, en dat staat niet mooi om de button heen. Kijk anders even op [url]www.nongetjie.tk[/url]
  • je hebt nu 2 oplossingen. de makkelijkste (gezien je site) is de image border="0" van Obitorium. t.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.