Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

webcam in mijn website.

3 antwoorden
  • Ik wil op mijn website een webcam gaan plaatsen, hoe moet dat, Ik wil graag weten welke software jullie daarvoor gebruiken. En hoeveel frames kan ik het beste versturen naar mijn website. Mijn dank is groot. met vriendelijke groet.
  • als je zelf totaal geen verstand hebt van html of andere talen, zul je opzoek moeten gaan naar programmatjes die dat voor je regelen. ik zou zeggen: [url=www.google.com]google[/url] eens even, maar er schiet me opeens iets te binnen: [url=http://www.darkwet.net/main.asp?page=webcam/home.html&left=webcam/left.html]dit.[/url]. probeer dat eens, of zoek, en vind. (tip: als je wat html kunt, kijk dan eens in de broncode van andere webcam sites)
  • www.coffeecup.com > downloads > coffeecup webcam of webcam xp Beide genereren een template voor je die je meteen kunt gebruiken. Uploaden ligt een beetje aan de grootte van de beeldjes die je gebruikt; je moet er van uit gaan dat ook modemmers je plaatjes kunnnën "bijhouden". ga voor 1 per 10 of 20 seconden oid. webcamxp genereerd een soort van "nep-streaming" dmv een applet. try them. t.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.