Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

[html - tabel] Een 'tekstveld' in een tabel maken

5 antwoorden
  • Ik heb nu deze layout: [url]http://www.onzinmetdriehoofdletters.tk[/url] en ik wil van de grote cel van de tabel rechts graag een "tekstveld" maken, waar ik .html files in kan laden. Dit zodat men in het menu op een link kan klikken, waardoor de inhoud van de grote tabel rechts dan veranderd. Ik hoef nog niet per se commentaar op de layout, ben net begonnen, maar misschien weet iemand een manier om dit voor elkaar te krijgen? [url=http://home.quicknet.nl/qn/prive/jch.kruiver/onzinsite.zip]source.zip[/url]
  • Sorry hoor, maar dat is toch basis HTML??? Dat kan met frames, maar je kunt ook met afzonderlijke pagina's werken, waar in iedere pagina het menu, kop en onderschrift in staan. Neem even een internet tutorial door. Waarom voeg je trouwens de zip toe?
  • iframe is hier het toverwoord... t.
  • Omdat ik het zonder frames wilde proberen, met frames en location= lukt het me ook wel... Maar ik wilde het in een tabel doen..
  • [quote:5bf70a02ee="teacher"]iframe is hier het toverwoord... t.[/quote:5bf70a02ee] hier zegt ie het al.. kan je dus van een cel een frame maken..

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.