Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

Sitetjek

8 antwoorden
  • Ik heb een nieuwe site: [url]http://www.daalgames.cjb.net[/url] Wat vinden jullie ervan?
  • Het lijkt erop dat je de site alleen in IE hebt getest. Lettertype ziet er in Mozilla wat kaal uit. Ik zou wat groter contrast nemen tussen de tekst op je pagina en de achtergrondkleur. Wellicht wat verder opmaken, is wat erg kaal. Dus bv je frames wat verfraaien met een achtergrond ofzo.
  • inderdaad, t ziet er niet erg flitsend uit. (behalve de scrollende tekst, maar dat moet je laten: is namelijk alleen maar irritant!) op he doctype na is je source code niet echt slecht, maar ik zou de style wel in een los stylesheet.css bestandje zetten. (voor meer info: zoek eens hier op dit forum, zijn legio onderwerpen over geweest.) en ik zie ook erg veel scripts, zou ik weglaten.
  • /me ziet: paar kleurtjes en tekst Waar is de site die we moeten checken?
  • Gebruik een paar afbeeldingen om de site te verfraaien, en deze trieste kleuren vind ik niet echt bij een Games-site passen. En ook belangrijk: Geen popups AUB!
  • De letters in het menu worden wit ( a:hover) bij eenmouse-over, maar na een click is dit effect weg weg. misschien kan dit iets nooier? Verder sluit ik me aan bij de rest, dit kan echt mooier. (dmv van kleuren, plaatjes, noem het maar op ed.) gert-jan
  • Ik heb het menu al aangepast, maar hoe kan ik er voor zorgen dat als je een keer op een link geklikt hebt, hij bij een hover nog steeds verandert? Alsjeblieft, help me daarmee!
  • De volgorde van de A {style} hoort op een bepaalde manier. CSS zijn nl "cascading" oftewel "overlappend". Stel je voor dat je de a:hover _boven_ de a:visited hebt staan; zodra er geklikt is geld de hover niet meer, een latere definitie telt "zwaarder" in de opmaakvolgorde. Let dus even goed op je volgorde.... t.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.