Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

[Sitecheck] Basje.com

18 antwoorden
  • Jaja! Na lange tijd ben ik dan toch echt klaar met mijn site, enkele kleine puntjes uitgezonderd. Zo moet ik nog een aantal teksten schrijven en hier en daar uitbreiden, maar daar gaat het verder allemaal niet om. De inhoud is voor de meesten van jullie waarschijnlijk niet interessant, de doelgroep beperkt zich een beetje tot mijn eigen vriendengroep hoewel ik dit probeer te veranderen. Graag zou ik van jullie willen weten wat jullie van mijn "volledig XHTML 1.1" site vinden. (Nee, niet de correcte MIME header, levert vooralsnog te veel problemen op.) Layout, navigatie, leesbaarheid, kleurstelling, alles... Bij deze hebben jullie ook mijn toestemming om al je gal te spuwen (alsof je het zonder toestemming niet zou doen...), elk detail en alle spelfouten mogen gerapporteerd worden. Ik kan jullie echter niet beloven dat alle opmerkingen direct uitwerking hebben op deze site, wel kan ik beloven alles mee te nemen (lees: te overwegen) in het design van alle volgende sites die ik maak. Mensen, [b:65b5ccc5a7][url=http://www.basje.com/]barst los[/url][/b:65b5ccc5a7]! - Bas
  • nou, ik kan je zeggen: t ziet er verdomd(t??) goed uit! de kleuren zijn wel wat gewaagd, maar het blijft toch duidelijk, behalve de woorden Home | Feedback | XHTML 1.1 | Stats onderin, met de zwarte letters. en die "nieuwsticker", vind ik er persoonlijk een beetje raar bij. past niet echt bij de rest van de content. de navigatie is ook overal duidelijk en handig, behalve als je naar t forum gaat, dan is de site opeens "weg", geen navigatie of wat. misschien zou je die in een nieuw venster kunnen openen? Ook bij de strips krijg ik geen navigatie meer, behalve een balkje: je bent nu hier..., en er komen geen strips. ziet er goed uit, html code zal ik echt niets op aan te merken kunnen hebben, zeker niet als t xhtml 1.1 valid is, dus mijn mening is: goed: nog niet echt veel info en tekst, maar dat komt nog wel. misschien achtergrondkleur toch iets veranderen, dan wordt het wat rustiger? doei, jules
  • Nu had ik de beta al gezien, af en toe een beetje geholpen met ie6 bugs (raporteren dan, niet echt fixen :)). Nu zijn er toch nog een paar dingetjes: http://www.basje.com/series/jorishooris/ De inhoudsopgave hier is niet echt mooi, met alle links tegen de zijkant aan gedrukt. Ik mis in de hoofdnavigatie de huidige locatie een ander achtergrondkleurtje zou wel handig zijn. Onderin heb je verandert zie ik, verander dan ook gelijk even de kleur van de '|' (verticale streep). Ik mis een print stylesheet. Je hoofdnavigatie is mooi uigevoerd in lijsten, waar het quickmenu niet? Lijkt me niet zo heel moeilijk (tis mij gelukt, vandaar :roll: ). Waarom menu een h1? Zo belangrijk lijkt me dat niet voor google. Al een tijdje willen zeggen en nu komt het er een keer van. Op / laad je twee keer hetzelfde javascriptje in: <script type="text/javascript" src="/domutils.js"></script>, lijkt me ook onnodig. Tot zover, -termin8or
  • [quote:77a855dc18="juleswijers"]het blijft toch duidelijk, behalve de woorden Home | Feedback | XHTML 1.1 | Stats onderin, met de zwarte letters.[/quote:77a855dc18]Aangepast![quote:77a855dc18="termin8or"]Onderin heb je verandert zie ik, verander dan ook gelijk even de kleur van de '|' (verticale streep).[/quote:77a855dc18]Nee, even getest, maar zo vind ik het persoonlijk mooier.[quote:77a855dc18="juleswijers"]die "nieuwsticker", vind ik er persoonlijk een beetje raar bij. past niet echt bij de rest van de content.[/quote:77a855dc18]Jammer, ik wil hem graag houden, zal even kijken of dat beter geïntegreerd kan worden...[quote:77a855dc18="juleswijers"]als je naar t forum gaat, dan is de site opeens "weg", geen navigatie of wat. misschien zou je die in een nieuw venster kunnen openen?[/quote:77a855dc18]Aangepast![quote:77a855dc18="juleswijers"]Ook bij de strips krijg ik geen navigatie meer, behalve een balkje: je bent nu hier..., en er komen geen strips.[/quote:77a855dc18]Klopt, de strips waren namelijk eigenlijk te breed. Maar ik zie de strips wel, dus dat snap ik niet helemaal...[quote:77a855dc18="termin8or"]http://www.basje.com/series/jorishooris/ De inhoudsopgave hier is niet echt mooi, met alle links tegen de zijkant aan gedrukt.[/quote:77a855dc18]Zal het binnenkort wat meer centreren.[quote:77a855dc18="termin8or"]Ik mis een print stylesheet. [...] Je hoofdnavigatie is mooi uigevoerd in lijsten, waar het quickmenu niet?[/quote:77a855dc18]Staat op de planning.[quote:77a855dc18="termin8or"]Waarom menu een h1? Zo belangrijk lijkt me dat niet voor google.[/quote:77a855dc18]Misschien niet voor Google, maar vond het zelf wel zo duidelijk.[quote:77a855dc18="termin8or"]Al een tijdje willen zeggen en nu komt het er een keer van. Op / laad je twee keer hetzelfde javascriptje in: <script type="text/javascript" src="/domutils.js"></script>, lijkt me ook onnodig.[/quote:77a855dc18]Ja, mij ook. :D Bedankt, keep 'm coming! - Bas
  • In Mozilla (1.4 - Windows) werkt het menu niet. Tijdens het laden gaat het even goed, daarna is het morsdood. Alleen Home doet het, maar daar ben ik al. Voor zover ik weet is het op te lossen met een z-index : 1 ergens in het menu. Nu komt er iets over wat het blokkeert. Met IE6 en Opera7 gaat alles goed. Nu ben ik dus de strips aan het lezen wimb
  • Verrek, ik dacht even dat het kwam omdat 1.4 nog alpha is (toch?), maar in mozilla 1.3 werkt het ook niet. [b:5dcf765a2c]edit:[/b:5dcf765a2c] Phoenix ook niet, nn7.x waarschijnlijk wel omdat deze gebaseerd is op 1.0/1.1 -termin8or
  • Haal die 'mooie' dame weg!! Schrok me de pleuris! [img:ee23100563]http://www.phrea.com/forum/images/squaries/fall_over.gif[/img:ee23100563] Je site wordt door IE6 uit z'n verband getrokken, in Opera gaat het wel goed [zit ook een leuk bar-achtig iets in opera boven je site, hoe doe je dat?] Vind de site opzich mooi, maar wat eenvoudig van opzet, tis niet echt spannend zeg maar, je hebt heel gauw alles wel gezien aan het design, en hij is iet wat fel [zet daarom zonnebril maar op 8) ]. Ksnap ook niet helemaal wat het nu voor site is... Het lijkt een blog...? De content however zit strak in elkaar, erg overzichtelijk, de losse stukken goed onderscheiden en lekker leesbaar. Ik zou proberen het design nog wat 'spannender' te maken, hoeft niet met veel bombarie, maar wat detail mag er wel in.
  • Hallo, mijn mening over de site: Design: Het design is goed en duidelijk. De kleuren zijn alleen wel erg aan de felle kant, je site heeft daardoor niet echt een rustgevende indruk op mij. Je zou bijvoorbeeld de achtergrond kleur wat lichter kunnen maken. Ook zou je misschien de rode randen wat lichter kunnen maken, maar dat is natuurlijk een kwestie van smaak. Verder ben ik het met Phrea eens dat je design naast de kleuren niet echt spannend of origineel is. Maar ik vind het design wel duidelijk: links de navigatie rechts de content en boven het logo en de locatie. Ik vind het jammer dat het forum compleet buiten het design valt. Code: Je hebt complete scheiding tussen opmaak en inhoud door middel van goede stylesheets en Xhtml code. Daar heb ik verder niks op aan te merken. Usability: Ik zou van je logo een hyperlink maken die linkt naar de homepage van de site, deze link moet het op alle pagina's doen behalve op de homepage. Sowieso zou ik home links op je homepage vermijden. Ik zou ook je hyperlinks een titel geven, zodat er een tooltip verschijnt, het is bij nog niet alle hyperlinks het geval bijv. op deze pagina: http://www.basje.com/series/joostsweekend/. Het is namelijk altijd goed om de lezer nog meer te verduidelijken waar een hyperlink naartoe verwijst. En het kan nooit kwaad om een title toe te voegen. Ook is het plaatsen van een sitemap goed om de usabillity te verbeteren. Overig: Het is misschien handig als je op de homepage iets vertelt over wat er op de site te vinden is en waar je wat kan vinden en waarvoor de site bedoeld is. Ik bedoel niet dat je een lang welkomstwoord schrijft, maar het kan heel simpel: bijvoorbeeld iets van een slagzin en/of een kort verhaaltje met uitleg over wat er op de site te vinden is. In je menu staat een link die e-mail heet en rechts onder aan de pagina staat een link staat die feedback heet, en ze linken naar de zelfde pagina, ik zou het gewoon allebei dezelfde naam geven, en waarom opeens een engelse term? Oke dat was het dan, Frosto 8)
  • [quote:45d2a6356c="WimB"]In Mozilla (1.4 - Windows) werkt het menu niet. Tijdens het laden gaat het even goed, daarna is het morsdood. Alleen Home doet het, maar daar ben ik al.[/quote:45d2a6356c][quote:45d2a6356c="termin8or"]in mozilla 1.3 werkt het ook niet. edit: Phoenix ook niet[/quote:45d2a6356c]Argh! :-? Hoe kan dat nou weer!?[quote:45d2a6356c="WimB"]Voor zover ik weet is het op te lossen met een z-index : 1 ergens in het menu. [/quote:45d2a6356c]Check, zou je het even kunnen controleren?[quote:45d2a6356c="Phrea"]Haal die 'mooie' dame weg!! Schrok me de pleuris![/quote:45d2a6356c]Hèhè... Ok, omdat je het zo lief vraagt. Tijdelijk verwijderd.[quote:45d2a6356c="Phrea"]Je site wordt door IE6 uit z'n verband getrokken[/quote:45d2a6356c]Hmmm, raar, hij deed het eerst anders prima met IE6. Welk OS als ik vragen mag?[quote:45d2a6356c="Phrea"]in Opera gaat het wel goed [zit ook een leuk bar-achtig iets in opera boven je site, hoe doe je dat?][/quote:45d2a6356c]Met [i:45d2a6356c]<link rel="home" href="/" title="Basje.com"/>[/i:45d2a6356c] en dergelijke verwijzingen.[quote:45d2a6356c="Phrea"]Ksnap ook niet helemaal wat het nu voor site is... Het lijkt een blog...?[/quote:45d2a6356c]Mwah, van alles wat. Eigenlijk is het gewoon mijn testground om nieuwe dingen te leren. Vandaar dat er meer aandacht is besteed aan code dan content. Maar omdat je het toch altijd leuk vindt dat mensen je site bezoeken probeer ik er nog wat moois en interessants van te maken. Aangezien ik niet echt weet wat ik daarvoor moet maken heb ik het ooit (3 jaar geleden) op mijn vriendengroep gericht. Dat zijn ook mijn trouwste (en enige?) bezoekers.[quote:45d2a6356c="Frosto"]Ik vind het jammer dat het forum compleet buiten het design valt.[/quote:45d2a6356c]Dat komt doordat het een kant-en-klaar forum is. Vroeger wel aangepast om in mijn oude site te passen, maar omdat ik het niet geldig XHTML kreeg maar even links laten liggen. Dat komt later nog.[quote:45d2a6356c="Frosto"]Ik zou van je logo een hyperlink maken die linkt naar de homepage van de site[/quote:45d2a6356c]Klopt, ben ik mee bezig, maar dat is moeilijker dan het lijkt. :D Ik heb namelijk gekozen voor een manier waardoor je in bijv NN4.x geen logo ziet maar gewoon een tekstheader, omdat NN4.x nauwelijks CSS ondersteunt. Daarmee heb ik me dus wel andere dingen op de hals gehaald, zoals dit, dus ook dat staat op de planning, net zoals de titles van hyperlinks. Ook zal ik Feedback veranderen in E-mail. Als ik binnenkort wat meer tijd heb dan zal ik nog eens naar de kleuren kijken, maar op mijn laptop is het allemaal zo fel niet. Ook zal ik kijken of er nog wat detail in gebracht kan worden. Moet zeggen dat de sitecheck nog redelijk mild is, maar blijf vooral met op- of aanmerkingen komen! - Bas
  • [ph 0.5 winxp dsl] De content is nu niet selecteerbaar en links zijn niet aanklikbaar, het menu en de header zijn wel goed, evenals de footer. --- [b:b8bd9c80a5]edit:[/b:b8bd9c80a5]"Hmmm, raar, hij deed het eerst anders prima met IE6. Welk OS als ik vragen mag?" >> :-? --- --- [b:b8bd9c80a5]edit2:[/b:b8bd9c80a5] Even in wat oudere browser getest. In nn2.x kreeg ik een paar javascript foutmeldingen. Grote irritant ronde plaatjes, waarschijnlijk voor het afronden van de content. Het ergste was dit: <a href="#content" class="alt">Navigatie overslaan</a>, ik kan er wel op klikken, maar er gebeurt niks mee. Daarnaast was heel veel met h1 gedaan, waardoor voor mij de paginatitel (Basje.com - De Nationale Basje Site) even belangrijk leek als de kop van het menu (Menu | Home). De rest ging redelijk goed [edit3] Toch niet, door het door het gebruik van het element <button> kon ik geen feedback verzenden. --- -termin8or
  • ok, ik vind alles er mooi en gelikt uit zien, code ook perfect. jah, zoals gezegd moet je dus zorgen dat overal de navigatie te zien blijft. en bij mij (opera Version 7.10 Build 2840 Platform Win32 System Windows 2000 Java Java not installed ) [img:8a97cf889c]http://www.revius.cvog.nl/doorn/temp/basje.jpg[/img:8a97cf889c] krijg ik hier onder het balkje niet helemaal goed, en ik vraag me af waarom je met rood gemarkeerde deel hebt gedaan?? waarom niet gewoon recht? :roll: verder super!! WSR
  • Leuke site! :) Ben toch nog wat tegengekomen, namelijk op deze pagina: http://www.basje.com/info/browsers/ [b:1d1fe11952]Home | E-mail | XHTML 1.1 | Stats[/b:1d1fe11952] staat een beetje raar ergens midden op de pagina (WinXP prof. IE 6) Op de volgende pagina staan de rode links een beetje vreemd uitgelijnd tov de tekst daarboven: http://www.basje.com/series/jorishooris/
  • Basje Ik heb geprobeerd te vinden waarom de links het niet doen in Mozilla en wat vreemde dingen gevonden. [code:1:4f20a16fe6] div#bottom-section { position: relative; left: 0; top: 0; z-index: -1; /* menu werkt in Mozilla */ height : 50px; width : 600px; margin: 10px 0px 0px; border : 2px solid #00ff00; } /* test wimb */ [/code:1:4f20a16fe6] Als ik de div#bottom-section een z-index van –1 geef dan werkt het. Om te zien hoe die bottom-section eruit zag heb ik er een border omheen gezet. In IE zit het waar het hoort, helemaal beneden, in Mozilla bedekt het bijna de hele pagina, het begint direct onder de balk met “Home” en loopt door tot helemaal beneden. Daarna heb ik de body een border gegeven. In IE ziet dat er goed uit en bedekt bijna de hele pagina. In Mozilla bedekt de body maar een halve pagina, alleen de bovenkant. Het lijkt op een verkeerd geneste div, maar zeker weten doe ik het niet. Nog iets anders vreemds: als ik een site open, dan kan ik meestal meteen scrollen met het wieltje op de muis, of met de cursor toetsen. Bij basje.com gaat dat dus niet met IE (Mozilla is OK) Als het niet gaat klik ik ergens op de pagina en dan gaat het meestal wel goed. Bij jouw site dus niet. Ik moet ergens heel dicht bij de rand klikken, dan lukt het. Nadat ik die border om de body had gezet, zag ik dat ik steeds naast de body moest klikken. In de body deed het niets. http://www.basje.com/series/jorishooris/ Mozilla: ziet het er goed uit, maar ik kan niet op de links klikken. Het Menu ¦ Home werkt hier echter wel. IE: de Romeinse cijfers zijn er niet, maar de links werken wimb.
  • [quote:7b20229166="termin8or"]Even in wat oudere browser getest. In nn2.x kreeg ik een paar javascript foutmeldingen. Grote irritant ronde plaatjes, waarschijnlijk voor het afronden van de content.[/quote:7b20229166]Sorry maar helaas: NN2.x vind ik niet belangrijk genoeg om er wakker van te liggen.[quote:7b20229166="termin8or"]Het ergste was dit: <a href="#content" class="alt">Navigatie overslaan</a>, ik kan er wel op klikken, maar er gebeurt niks mee.[/quote:7b20229166]Daar was ik al bang voor... :( In XHTML 1.1 bestaat het "name" attribuut niet meer en moet je het doen met "id". Moderne tekstbrowsers doen dit dus wel goed, oude browsers dus blijkbaar niet.[quote:7b20229166="termin8or"]Daarnaast was heel veel met h1 gedaan, waardoor voor mij de paginatitel (Basje.com - De Nationale Basje Site) even belangrijk leek als de kop van het menu (Menu | Home).[/quote:7b20229166]Ok, ok, ik zal kijken hoe ik dit het beste kan veranderen.[quote:7b20229166="termin8or"]door het door het gebruik van het element <button> kon ik geen feedback verzenden. [/quote:7b20229166]Ook hier is wel een mouw aan te passen...[quote:7b20229166="wouterwouter2"]bij mij (opera Version 7.10) krijg ik hier onder het balkje niet helemaal goed[/quote:7b20229166]Aaaaaaaah! Ik word gek! Bij mij (Opera 7.01/WinME) ziet het er perfect uit.[quote:7b20229166="wouterwouter2"]ik vraag me af waarom je met rood gemarkeerde deel hebt gedaan?? waarom niet gewoon recht?[/quote:7b20229166]Ik vond dit wel mooi... ;)[quote:7b20229166="InZane"]Home | E-mail | XHTML 1.1 | Stats staat een beetje raar ergens midden op de pagina (WinXP prof. IE 6)[/quote:7b20229166]Right, ik zal er naar kijken, maar heb zelf geen IE6 dus het kan even duren.[quote:7b20229166="InZane"]Op [...] staan de rode links een beetje vreemd uitgelijnd tov de tekst daarboven[/quote:7b20229166]Ja, dat moet ik inderdaad veranderen, hoor daar meer klachten over.[quote:7b20229166="WimB"]Als ik de div#bottom-section een z-index van –1 geef dan werkt het.[/quote:7b20229166]Helaas is dit geen optie, in alle moderne browsers zou de footer dan verdwijnen aangezien body een hogere z-index heeft. Ik heb dus ipv -1 een z-index van 0 geprobeerd maar ben dus niet in staat dit te testen, want bij mij werkte het allemaal al perfect.[quote:7b20229166="WimB"]Om te zien hoe die bottom-section eruit zag heb ik er een border omheen gezet. In IE zit het waar het hoort, helemaal beneden, in Mozilla bedekt het bijna de hele pagina, het begint direct onder de balk met “Home” en loopt door tot helemaal beneden. Daarna heb ik de body een border gegeven. In IE ziet dat er goed uit en bedekt bijna de hele pagina. In Mozilla bedekt de body maar een halve pagina, alleen de bovenkant. [/quote:7b20229166]Ook dit heb ik proberen te verifiëren maar met mijn N7.01 geen rare dingen. Ik zal eens een nieuwe versie van Mozilla downloaden om te zien wat je bedoelt, maar in alle recente browsers die ik heb (4) werkt het prima. Je kan je dus voorstellen dat dit vrij frustrerend is.[quote:7b20229166="WimB"]Bij jouw site dus niet. Ik moet ergens heel dicht bij de rand klikken, dan lukt het.[/quote:7b20229166]Het probleem staat genoteerd, ik heb echter geen idee hoe dit opgelost dient te worden. Je hoort nog van me...[quote:7b20229166="WimB"]IE: de Romeinse cijfers zijn er niet, maar de links werken [/quote:7b20229166]Tja, vreemd. In IE5.5 doet'ie het bij mij idd ook niet. Maar in de MSDN Library staat dat het gewoon ondersteund moet worden. Mensen, allemaal bedankt voor jullie reacties. Ik kan in ieder geval concluderen dat CSS nog niet helemaal werkt zoals het moet óf ik kan er gewoon nog niet goed mee overweg. (Waarschijnlijk het laatste.) Verder ben ik toch vrij verbaasd over fouten die zich bij mij niet voordoen, ik zal binnenkort eens een dagje besteden aan het installeren van nieuwe browsers en de fouten eruit vissen. Blijf vooral komen met de reacties, alles gaat op de lijst of wordt direct veranderd. - Bas
  • [quote:5185bd0905]Sorry maar helaas: NN2.x vind ik niet belangrijk genoeg om er wakker van te liggen.[/quote:5185bd0905]*termin8or ging het niet echt om de browser, meer om de accessibility*[quote:5185bd0905]Daar was ik al bang voor... In XHTML 1.1 bestaat het "name" attribuut niet meer en moet je het doen met "id". Moderne tekstbrowsers doen dit dus wel goed, oude browsers dus blijkbaar niet.[/quote:5185bd0905]Dacht even dat het er helemaal niet in stond. Doe het dan maar de [url=http://www.zeldman.com/daily/0203c.shtml#pocket]zeldman way[/url] :) -termin8or
  • [quote:2b8903e4fa="termin8or"]Doe het dan maar de [url=http://www.zeldman.com/daily/0203c.shtml#pocket]zeldman way[/url] :) [/quote:2b8903e4fa][quote:2b8903e4fa="Jeffry Zeldman"]Alas, under XHTML 1.0, the name attribute is [i:2b8903e4fa]invalid[/i:2b8903e4fa] when applied to a div element. It is [i:2b8903e4fa]only[/i:2b8903e4fa] valid when applied to a linked element. (The same is true of tabindex.) We are thus presented with three choices:[list=1:2b8903e4fa][*:2b8903e4fa]Insert gratuitous linked elements on every page.[*:2b8903e4fa]Write deliberately invalid markup.[*:2b8903e4fa]Wait for Pocket PC to improve its support for HTML 4 – and thus also for XHTML 1.0, which is based on HTML 4.01.[/list:o:2b8903e4fa]Guess which one we’re going to do.[/quote:2b8903e4fa]Ik kan me er inderdaad wel in vinden... ;) - Bas
  • @WimB: Ik heb even Mozilla 1.3 gedownload en geïnstalleerd en snap nu wat je precies bedoelde. Zoals termin8or al aangaf had ik het probleem alleen verplaatst omdat ik de oorzaak niet begreep. Blijkbaar is de Gecko engine zodanig veranderd dat layers niet meer meerekken met floating content. Maar de inhoud van de verschillende layers past zich wel aan elkaar aan. Een beetje vreemde situatie dus, wellicht zelfs een bug, maar het probleem heb ik nu opgelost. Bedankt voor je onderzoek, het heeft me een eind op weg geholpen! :) - Bas
  • [quote:3bc7462817] IE: de Romeinse cijfers zijn er niet, maar de links werken Tja, vreemd. In IE5.5 doet'ie het bij mij idd ook niet. Maar in de MSDN Library staat dat het gewoon ondersteund moet worden. [/quote:3bc7462817] Ik heb nog naar de Romeinse cijfers gekeken en weet nu wat het probleem is, met IE zijn ze er wel, maar je ziet ze niet. Het hele blok zit teveel naar links. Als je dit doet: [code:1:3bc7462817] UL.roman { MARGIN-LEFT : 50px; <-- van 10 naar 50 border : 1px solid #fff; } [/code:1:3bc7462817] dan komen ze in beeld. Mozilla en IE hebben een verschillende implementatie van de bullet positie. Als je UL een border geeft, dan plaatst IE ze erbuiten en Mozilla erin. Naar mijn mening doet Mozilla het correct. Bij IE kun je dus niet eenvoudig een background plaatsen, de bullets komen er buiten. De border zelf staat bij beide browsers op exact dezelfde plaats. Ook als je een breedte zet : width : 100%; maakt IE er een troep van. Het beste lijkt mij het geheel in een apart vakje en zo weinig mogelijk attributen geven aan de UL en LI’s. [quote:3bc7462817] Ik kan in ieder geval concluderen dat CSS nog niet helemaal werkt zoals het moet óf ik kan er gewoon nog niet goed mee overweg. (Waarschijnlijk het laatste.) [/quote:3bc7462817] je hebt helemaal gelijk, maar ik heb het idee dat het ook afhankelijk is van het weer of van de stand van de maan ;) wimb

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.