Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

test mijn zoekmachine

None
18 antwoorden
 • Hierbij wil ik je uitnodigen om mijn zoekmachine uit te proberen
  Deze kunt u vinden op; http://oostwijk.hypermart.net.

  Er staan momenteel even 2 sites in, die van computertotaal en van letsmeet.nl… Woorden waarop je kunt zoeken zijn 'date' 'Almere' 'computer' en diverse andere woorden. Uiteraard kan je ook sites toevoegen.

  Ik hoor graag wat ik eventueel kan verbeteren (Niet grafisch met css enzovoorts want dit is nog maar een kladversie) maar meer qua zoekmachine prestaties weergave etcetera.

  Heb je nog goede ideeen dan hoor ik ze ook graag.
 • Uhh, dit forum is eigenlijk niet bestemd voor test-doeleinden.
 • in welk forum kan ik deze dan wel posten ?
 • hoort denk in het webdesign-forum, in de handleiding van dit forum staat immers het volgende:

  [quote:7d70181916]9. over site checks
  Als er staat: "Wat vinden jullie van mijn site?" dan wordt er vaak: "Zeg me hoe goed het is" bedoeld.
  Daardoor kunnen site checks kunnen nogal "vervelend" uitpakken; wat jij als designer/developer mooi en fantastisch vindt hoeft niet iedereen mooi te vinden. Er komen hier "professionals" die waarschijnlijk meer sites gezien hebben dan jij. Luister naar hun kritiek en leer ervan; wordt niet boos/verdrietig/teleurgesteld maar kom terug met een design waar iedereen stil van valt…
  [/quote:7d70181916]
 • Ik zou altijd het zoekformulier weer tonen. Als je nu namelijk niet vindt wat je zoekt, blijf je aan het heen en weer klikken.
 • ok, ik ga 'm in 't webdesign forum posten… Alvast bedankt voor de reacties.
 • move to..

  t.
 • Met Mozilla krijg ik alleen maar een 404 errors, waar ik ook op zoek.

  IE geeft een geweldige troep. Na een keer zoeken drie vensters open en nog een verzoek iets van Gator te installeren.

  [quote:cb065074af="waarddebon"]
  Heb je nog goede ideeen dan hoor ik ze ook graag.[/quote:cb065074af]

  doorlinken naar Google…

  wimb
 • ik snap het niet.
  wat wil je? een zoekmachine voor je eigen site of wat?
  gebruik dan een tool, zoals search engine builder pro. maakt wat javascripts, php of mysquel ( of zo iets) aan, en je hebt een perfecte zoekmachine, ZONDER ******* popups etc!!

  [spam]heb ik ook gedaan: mijn zoekmachine[/spam]
  maar ik moet inderdaad ook nog op de zoekpagina zelf een zoekbalkje plaatsen, zodat je niet terug hoeft te gaan, net zoals bij jou.

  jules
 • Die popups komen van hypermart. Als je hun banners in de pagina zet, zijn ze meen ik verdwenen.
 • die popups zij inderdaad van hypermart, en kan ik als ik 10$ per maand betaal laten verdwijnen. WIMB, dat er bij Mozilla niets te zien is snap ik niet. Welke versie van Internet Explorer heb je ? Het zijn doodnormale html bestanden die iedereen moet kunnen zien.
 • [quote:4c7ae3fb2a="waarddebon"]WIMB, dat er bij Mozilla niets te zien is snap ik niet. Welke versie van Internet Explorer heb je ? Het zijn doodnormale html bestanden die iedereen moet kunnen zien.[/quote:4c7ae3fb2a]

  Ik gebruik Mozilla 1.4b, met popups geblokkeerd. Met popups gaat alles net zo. Type als zoekterm "computer" in en kom dan hier:

  http://oostwijk.hypermart.net/..%5Ccgi-bin%5Czoek.pl
  [404] Error - File Not Found

  Daarna wordt ik doorgestuurd naar deze pagina:
  http://www.hypermart.net/index.gsp

  Met IE 6.0 komt er wel een resultaat.

  wimb
 • Tipje @ WimB: Mozilla 1.4 RC1 is uit ;)
  Tipje @ TS: Maak hem ook daar compatible mee ;)

  -termin8or
 • Wimb, Bedankt voor het testen. Het probleem met Mozilla geldt ook voor Opera. Het ligt aan de aanroeping van het script. Er wordt aan gewerkt ;)
  De pop ups zullen in mijn definitieve versie verdwijnen.

  Juleswijers, het idee achter deze zoekmachine is om een tegenhanger te vormen voor Ilse en Google. Je zit nu vast te lachen, maar wat je nu hebt gezien is nog lang niet de definitieve versie er zal nog veel aan veranderen en worden toegevoegd, ook grafisch zal er heel wat veranderen.

  Voor de mensen die nog wat willen testen, hierbij een klein overzichtje met woorden waarop je kunt zoeken…

  C!T, Computer!Totaal, Site van de Maand, Topper, Begrippenlijst, U Vraagt Database, computers, hcc, IDG
  webpagina, www, homepage, homepag, homepge, homepaeg, nederlands, cursus, web, page, html, templates, create, free, tutorial, a, design, to, help, site, how, beginners, publishing
  Amsterdam, Almere, Rotterdam, Utrecht, Groningen, Leeuwarden, Leiden, Emmen, Hoogeveen, Zwolle, Den Bosch, let's meet, party, een man, een vrouw, alleenstaand, ontmoeten, ontmoeting, kennismaken
 • Met alle respect, maar met sites als Google of Ilse concurreren zal op z'n zachtst gezegd niet makkelijk zijn. Je moet een bijzonder groot aanbod hebben, een bijzonder goed algoritme om door het aanbod heen te zoeken en je moet naamsbekendheid hebben. Ik denk dat je het op alle punten aflegt tegen de gevestigde partijen als je niet iets nieuws of anderszins baanbrekends inbrengt.

  - Bas
 • Sja, idd, dit ziet er nogal spammerig uit…
  Wil je concurreren met aol, google en de hunnen moet je vele miljoenen euro's in je algoritmes prakken, lijkt me niet echt het geval hier.
  Leuk geprobeerd, maar hou het klein, ga voor een search binnen sites bijvoorbeeld.
 • Er komen binnenkort extra opties bij die bij deze zoekmachine bij een schaars publiek populair zal maken. Tevens worden tegen die tijd de sites die zich in mijn database staan dagelijks gecontroleerd of deze nog actueel zijn, en of er geen dode links in staan. Iets wat je van google of ilse niet kunt zeggen.
 • de pop-up boxen zijn zwaar irritant.
  1) Ik krijg steeds meer pop-ups.
  2) mijn computer wordt zwaar traag van de pop-ups
  Ik heb al drie keer moeten control-alt deleten om de pop-ups weg te halen.
  schiet dus niet echt op.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.