Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

Scrollbarr in pagina

3 antwoorden
  • Beste mensen, Ik ben nu bezig met een site met 2 frames (top en main). Ik wil graag dat de scrollbarr niet aan de volledige rechterkant verschijnt, maar dat krijg ik niet voor elkaar. Volgens moet dit toch echt niet zo moeilijk zijn, want ik zie de meest onaantrekkelijke sites waarbij het wel is gelukt...aaargh dit irriteert me wezenloos...Een kleine tip is alles wat ik nodig heb...thanx
  • [url=http://forum.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?t=59999]Nieuw in Webdesign? Lees dit eerst...[/url] anyways... een scrollbar kan om een aantal redenen verschijnen. Maar probeer eens een scrolling="auto" op te nemen in je frameset. t.
  • Zie OEROE zijn Bart Simpson plaatje.. Gebruik google en zie hier: http://www.google.com/search?sourceid=navclient&ie=UTF-8&oe=UTF-8&q=frame+%2B+no+%2B+scrollbar <frame src="right.html" name="right" [color=red:5251eb7aa6]scrolling=no[/color:5251eb7aa6]> Je kunt trouwens op die sites waar het wel gelukt is ook in de bron kijken, wellicht dat je daar wat meer wijs uit wordt. Welkom op Computer totaal!

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.