Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

[sitecheck] uwsportmasseur.nl

Rumaro
6 antwoorden
 • Graag wil ik uw mening/kritiek op onze site http://www.uwsportmasseur.nl

  De site is nog niet af qua inhoud maar je krijgt een goede indruk hoe het wordt.

  met vriendelijke groet , Ron
 • Je gebruikt Java voor het navigatiemenu. Ik zou dat zelf niet gauw gaan doen.
  Persoonlijk haat ik het zelfs als een pagina Java-applets bevat. Het betekent dat ik nog een seconde langer moet wachten voordat de Java-console is geladen.
  Mensen die geen Java hebben of een incompatibele versie (daar heb ik ook wel eens griezelverhalen over gehoord) krijgen het menu niet te zien en kunnen dus niet navigeren.
  Zoekmachines krijgen geheid problemen met het indexeren van je site, of liever gezegd: jij krijgt problemen met het geindexeerd krijgen van je pagina's in Google.
  De lettergrootte aanpassen is er niet bij.

  Er zijn ook genoeg dhtml-scripts die hetzelfde kunnen als wat nu je nu met dit Java-appletje hebt gedaan en die hebben deze nadelen niet (of iig minder).

  Ook moet ik zeggen dat je nogal veel frames gebruikt, naar mijn mening iets teveel. Ik vind dat er te weinig ruimte overblijft voor de inhoud. Bedenk dat ik een 1024*768 scherm heb, maar er zijn ook nog mensen die een 800*600 monitor hebben.
  Eigenlijk zou ik de bovenste 2frames en de onderste frame gewoon schrappen en in een aparte pagina onderbrengen. De plaatjes zou je gewoon als versiering in de inhoudelijke pagina's kunnen verwerken.
  Bedenk ook dat je voor elke frame in de noframes tag een link met een korte beschrijving moet zetten naar het document (vanwege browsers zonder frames-ondersteuning). Een berichtje van: 'Uw browser ondersteunt geen frames', daar heeft de bezoeker niets aan, dat weet die zelf ook wel.

  Je top-window heeft nog geen titel. Dus krijg ik geen titel te zien.

  Een frameset om een mooie kort url te houden in de adresbalk is ook niet echt ideaal. Ik denk dat dat ook problemen kan geven met zoekmachines.

  Dat klinkt als een hele hoop kritiek, maar ik vind het design eigenlijk best wel mooi, en de tekst is ook mooi leesbaar.
  Dat waren gewoon de dingen die ik absoluut anders zou doen.
 • Eerst een positief punt; ik vind de tekst bijzonder prettig leesbaar geschreven, complimenten.
  Bij het menu aan de linkerkant vind ik het jammer dat de teksten niet in het frame passen, als er het een ander uitgeklapt is.
  Het linkje in het menu naar e-mail is niet erg duidelijk, alleen de tekst "naar uw sportmasseur.nl" zegt niet zo veel.
  Tot slot zou hier en daar een beetje meer kleur de site nog leuker maken, denk ik.
 • [quote:ac84efd9bd="Ton nl"]Eerst een positief punt; ik vind de tekst bijzonder prettig leesbaar geschreven, complimenten.
  [/quote:ac84efd9bd]

  BUMP

  Op het lettertype na dan.
 • [quote:b1c3236ec0]Op het lettertype na dan.[/quote:b1c3236ec0]
  Inderdaad, irritant lettertype
 • Bij belangenvereniging komt er een geel blokje in het menu te staan. Alleen daar, bij de anderen niet.

  De framesindeling vind ik goed, want die gebruik ik zelf ook altijd.
  De topnaam laat ik zelf ook welens verwijzen naar de url, dus ook daar geen klachten over

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.