Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

Dicht gooien deze topic or whatever

Bill Gates
40 antwoorden
 • :(
 • Dit is wel heel erg basic!!!

  Dit kun je zo in Google opzoeken.

  Ik geef je een tip: CSS. text-decoration: none.
  En nou zelf aan het werk.
 • [quote:a32547fba2="mshrak"]Een hyperlink zonder streep (underlined) is namelijk wat fraaier al zeg ik het zelf.[/quote:a32547fba2]Hangt helemaal van de rest van de site af. Op m'n eigen site vind ik het persoonlijk wel kunnen met streep eronder. Is ook wat herkenbaarder voor de bezoeker..

  Anne [met de poging om van dit topic een leuke discussie over hyperlinks te maken aangezien de vraag nergens op slaat]
 • 8)
 • [quote:97325e2f1e="mshrak"]Als het zo`n domme vraag is waarom geef je dan een dom antwoord?
  Reageer dan DOMweg niet stominator.

  Wat betreft de eerste reactie als het zo basic voor mij was stelde ik de vraag niet maar alvast bedankt voor je basic antwoord,erg diepgaand is het namelijk niet.[/quote:97325e2f1e]
  Er is van de week iets nieuws van start gegaan op internet, en als je er nog niet van gehoord heb dan vergeef ik het je omdat het namelijk nog niet zo bekend is.
  Maar er schijnt een site te zijn waar je zoekwoorden in kan vullen, en dan zoekt de site de antwoorden voor je, ja echt ik neem je niet in de maling.
  Die site schijnt google te heten.
  Ze noemen het een zoekmachine, vul daar is hyperlink en underline in, je staat verbaast wat er allemaal uitkomt.
  Ik hoop dat het een nuttige tip was.

  Groetjes,

  Andre
 • Hee muppet, ik gaf je al meer dan ik je had moeten geven.
  Gebruik google, een COLLECTIEVE bron van kennis.

  Vul eens de woorden in die ik je gaf!

  [b:c010e8a67b]Maar ja als je zoals je zelf aangeeft daar niets mee kunt, kun je beter niet MIJ beschuldigen van gebrek aan diepgang.[/b:c010e8a67b]
 • Hihi, ist een beetje gezellig hier? :D

  TS: gewoon in je css file: a {text-decoration:none}
 • :(
 • Hey, css is gewoon deel van html, niet meteen raar gaan doen, maak je je niet echt populair mee.
 • [quote:7fd335efbd="mshrak"]Wat een stelletje simpele zielen hier.[/quote:7fd335efbd]Houden we het netjes?[quote:7fd335efbd="mshrak"]Ik gebruik geen CSS file gewoon html en google tja of ik daar op moet reageren.[/quote:7fd335efbd]Jammer, het kan alleen maar met css.[quote:7fd335efbd="mshrak"]En huismeester je mag nu adminstrator zijn maar behandel me niet alsof ik een complete moron ben.[/quote:7fd335efbd]Hij is gewoon senior[quote:7fd335efbd="mshrak"]Ik stel gewoon een simpele vraag en krijg alleen maar sarcastische afkraakende opmerking terug.[/quote:7fd335efbd]Stel die vraag is aan google ;).

  Anne
 • [quote:3e8163d414="mshrak"][…] maar behandel me niet alsof ik een complete moron ben […][/quote:3e8163d414]
  Dat begint nu behoorlijk moeilijk te worden als ik het topic zo eens lees…
 • Zucht :cry:
 • Ook dan zul je je anders moeten opstellen.

  Lees nou eens, css is gewoon onderdeel van de html standaard, dat zei ik al, en alleen met css kan je die underline weghalen, dat kan heel eenvoudig, je moet alleen ff weten hoe. Nu weet je het [ik gaf je een compleet voorbeeld] en is de kous toch af?

  En verder moet je je niet zo druk maken, daar wordt je zeker neit rijk mee. ;)
 • Hé, het is weer eens ouderwets gezellig hier. Laat ik ook eens een duit in het zakje doen. Kijk eens in het menu van Internet Explorer, daar staat Tools. Klik aan, dan Internet Options, en dan krijg je een schermpje te zien. Klik daarin aan Advanced. Onder het kopje browsing staat een regel, Underline links. Als je nou het rondje voor Never aanklikt, zie jij nooit weer een lijntje onder een link. Tevreden? Graag gedaan.
 • LOL! [img:f723bb3e39]http://www.phrea.com/forum/images/squaries/thumbs.gif[/img:f723bb3e39]
 • De regels van CSS:
  http://www.w3.org/Style/CSS/

  Kijken of je het goed gedaan hebt?
  http://jigsaw.w3.org/css-validator/

  Liever een cursusje?
  http://hotwired.lycos.com/webmonkey
  eference/stylesheet_guide/works.html

  En nog één:
  http://www.htmlhelp.com
  eference/css/

  En nog één:
  http://www.w3schools.com/css/

  (En dat zònder Google :P , het leven is zo simpel)
 • Of dit soort vragen hier thuishoren of niet, daar kun je over twisten.

  Wat ik wel schijnheilig vind is dat deze topic door de moderator nog niet is dichtgegooid. Wanneer (te) eenvoudige vragen worden gesteld wordt dit a la minute gedaan, maar wanneer een topic eindigt in oeverloos afzeiken gebeurt dit niet.

  Ik zie het nut van deze discussie niet meer in, dus waarom is deze nog niet afgesloten moderator? Vind je het leuk wanneer een van je gebruikers afgezeken wordt…?
 • [i:e7b6743156]Nee gewoon een teken dat ze het er eigenlijk wel mee eens zijn.[/i:e7b6743156]
 • Open in Dreamweaver mx document.htm>windows>css styles>open css styles>edit style sheet>new>redefine html tag>select"a">decoration "none">apply>ok
 • Oh, is het forum daarvoor Sabine… Ik dacht dat het was om kennis uit te wisselen en elkaar te helpen. Sorry, had het waarschijnlijk verkeerd begrepen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.