Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

Koppelingen opmaken in Golive

Anoniem
None
5 antwoorden
 • Ik ben bezig met een site te maken in een tabel en nu wil ik in het menu bovenaan [b:125ffdc2f8]niet[/b:125ffdc2f8] dat mijn koppelinge onderstreept en blauw worden. Ik begrijp niet hoe ik dat voor elkaar krijg in Golive aangezien het daar blijkbaar al in voorgeprogrammeerd is. Ik kan slechts de kleur van alle koppelingen op de pagina wijzigen, maar dat wil ik ook niet. Als ik iets in de broncodes moet wijzigen, is dat ook geen probleem alleen moet ik wel weten wat.
 • Als je extern CSS gebruikt, kun je het volgende toevoegen

  [code:1:b718ab47a4]
  a:link {
  color: #000000 ;
  text-decoration: none;
  }
  a:visited {
  color: #000000 ;
  text-decoration: none;
  }
  a:hover {
  color: #000000 ;
  text-decoration: none;
  }
  a:active {
  color: #000000 ;
  text-decoration: none;
  }
  [/code:1:b718ab47a4]


  Het programma Golive ken ik niet, dus daar kan ik je niet mee helpen.
 • Dank je, ik ga het proberen.
 • De tips van *odin* hebben gedeeltelijk geholpen. De links zijn nu niet meer onderstreept en ook niet meer blauw. Ze worden nu zwart. En ik wil ze in verschillende kleuren hebben (voornamelijk wit eigenlijk). Moet ik dat voor elke koppeling dan apart opgeven?
 • Ik zie nu dat de code #000000 voor zwart staat. Betekent dat dat ik voor geen kleur 'none' moet intypen? Of het regeltje over color helemaal weg moet laten? Of wat ik in de post hierboven al zei? Voor dit stuk color:#ffffff opgeven?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.