Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

nieuwe site [sitecheck]

hugovis
7 antwoorden
 • Eerst was het de bedoeling alleen m'n fotoalbum op internet te zetten… later is dit uitgegroeid tot een hele site…

  Ik heb een beetje zitten spelen met flash, wat vinden jullie ervan?
 • Heel donker en slecht te lezen. Intro vertelt je weinig bijzonders en had er net zo goed niet op kunnen staan. Flash is wel leuk gedaan.
 • Het is een second level domain waardig.
  Ofwel: ik vind het niet echt geweldig.

  Die flash past niet in een 800* browser [en wat is nou ookweer de kracht van flash…?], het is allemaal erg donker, en het lijkt bijelkaar geraapt, er zit geen eenheid in.
  Voor een persoonlijke site wel leuk, maar wil je hiermee het [grote] publiek bereiken moet je nog eens kijken naar wat je hebt gemaakt.
 • [quote:7db58e8005="vincent260"]Eerst was het de bedoeling alleen m'n fotoalbum op internet te zetten… later is dit uitgegroeid tot een hele site…

  Ik heb een beetje zitten spelen met flash, wat vinden jullie ervan?

  http://www.voensj.2ya.com[/quote:7db58e8005]Als ik het goed begrijp ben je pas begonnen en dan is het zeker niet slecht. :)
  Uit ervaring weet ik dat Flash niet bepaald makkelijk is om te maken.
  Geef je ogen goed de kost op het net, dan kun je nog leuke ideeën op doen lijkt mij.
 • Niet negatief bedoelt, maar als je begint met het web te kennen, begin niet met flash. Dat zorgt gegarandeerd voor slechte, lelijke, langzame sites. Flash is bedoelt als een serieuze, professionele internet-tool. Het is niet iets waar elke "scriptkiddie" even mee aan de slag kan gaan.

  Begin gewoon met HTML en CSS en bouw daar wat mee op.

  Anne
 • Ik vind het veel te donker. Verwijder die flash-intro en plaats een website met een doel! Hier zitten weinig mensen op te wachten.
 • [quote:6b6ac6e0ec="warsnake"]Ik vind het veel te donker. Verwijder die flash-intro en plaats een website met een doel! Hier zitten weinig mensen op te wachten.[/quote:6b6ac6e0ec]

  Het gaat erom dat het niet een site is voor algemeen publiek maar meer voor vrienden. De flash intro zegt idd niet veel over de site, maar vind ik gewoon een leuke extra.
  En mijn site heeft wel degelijk een doel!!!

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.