Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

Webdesign competition/ Website content

Anoniem
borstelke
6 antwoorden
 • Sinds kort ben ik op de hoogte van het bestaan van wedstrijden waar websites aan kunnen deelnemen. Kan iemand mij vertellen hoe dit in zijn werk gaat? Zijn er bekende competities? Kan je je aanmelden als site?

  Ik wil meedoen met de volgende site: www.chemistry.nl maar hoe?

  Vele vragen wie kan mij helpen???

  Groeten Joost :roll:
 • zonder dat ik op die site heb gekeken. gok ik zomaar dat daar wel ergens informatie te vinden valt over hoe het in zijn werk gaat e.d.
 • [quote:778bf2ce7d="borstelke"]zonder dat ik op die site heb gekeken. gok ik zomaar dat daar wel ergens informatie te vinden valt over hoe het in zijn werk gaat e.d.[/quote:778bf2ce7d]

  Bedankt voor je reactie maar welke site bedoel je?
 • Hij bedoeld denk ik de site die je in je eerste post hebt vermeld, hij heeft denk ik niet goed gelezen dat dat je eigen site is. 8)

  Zelf ken ik alleen Thinkquest maar dat is voor sites met een educatief karakter.
 • http://www.google.nl/search?q=webstrijd

  Aanmelden, website bakken, en afwachten.

  Kijk overigens uit voor 'award' sites, die eigenlijk alleen maar geinteresseerd zijn in links. En ook voor instanties die op deze manier gratis een leuke website proberen te komen.
 • Er is er nu eentje aan de gang: de we[i:d10fc390fc]b[/i:d10fc390fc]strijd. Alleen moet je hiervoor een speciale website maken en niet een website linken.

  Dat is eigenlijk de enigste die ik ken. :oops:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.