Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

website

Anoniem
None
93 antwoorden
 • hoi ik heb een vraag.ik wil een website maken voor me vader ze bedrijf. kan iemand mij zeggen.wellke prog ik daar voor nodig heb. het liefst in het nederlands ik ben maar 13 jaar :)
 • ik heb frontpage 2000 al geprobeerd maar als ik een achtergrond bij leejoo's webhebies vandaan haal dan krijg ik alleen maar codes te zien bij frontpage 2000 kan iemand mij helpen?
 • Heb je eerst de achtergrond opgeslagen op je computer? Als je dat hebt gedaan, klik je op de pagina waar je de achtergrond wil met je rechtermuisknop. Daar kies je voor eigenschappen van pagina, dan kies je voor achtergrond, en dan vink je "achtergrondfiguur" aan. Dan gewoon bladeren, en hij staat er.
 • [quote:842b7ce5d7="badeend"]Heb je eerst de achtergrond opgeslagen op je computer? Als je dat hebt gedaan, klik je op de pagina waar je de achtergrond wil met je rechtermuisknop. Daar kies je voor eigenschappen van pagina, dan kies je voor achtergrond, en dan vink je "achtergrondfiguur" aan. Dan gewoon bladeren, en hij staat er.[/quote:842b7ce5d7]sorry ik heb nu weer cofeecup geinstaleerd ik krijg de achtergronden niet te zien moet ik een java script downloaden ik heb nu java 2 runtime?
 • Sorry, ik werk ook met frontpage 2000 dus ik kan je niet verder helpen. Suc6 ermee in ieder geval :D
 • Paar dingen:

  1. Geen Java
  2. Javascript is ok (maar bijna nooit nodig)
  3. _leer_ HTML (als je echt wat wilt kunnen)
  4. _leer_ CSS (als het er ook een beetje leuk uit moet zien).

  Uiteraard klinkt dat niet makkelijk, en dat is het voor sommige dingen ook niet echt, maar je kunt het beste gewoon beginnen met een gratis HTML-editortje (HTML-Kit, etc.) en een online cursusje volgen en dan wellicht hier weer een paar vragen stellen ;-)
 • [quote:f47e7eec1d="termin8or"]Paar dingen:

  1. Geen Java
  2. Javascript is ok (maar bijna nooit nodig)
  3. _leer_ HTML (als je echt wat wilt kunnen)
  4. _leer_ CSS (als het er ook een beetje leuk uit moet zien).

  Uiteraard klinkt dat niet makkelijk, en dat is het voor sommige dingen ook niet echt, maar je kunt het beste gewoon beginnen met een gratis HTML-editortje (HTML-Kit, etc.) en een online cursusje volgen en dan wellicht hier weer een paar vragen stellen ;-)[/quote:f47e7eec1d]nog een vraag heb ik wat aan webcreator 2 de luxe
 • niks ;)

  (zonde van het geld)
 • [quote:d205a7f45b="Termin8tor"]
  Paar dingen:

  1. Geen Java
  2. Javascript is ok (maar bijna nooit nodig)
  3. _leer_ HTML (als je echt wat wilt kunnen)
  4. _leer_ CSS (als het er ook een beetje leuk uit moet zien).

  Uiteraard klinkt dat niet makkelijk, en dat is het voor sommige dingen ook niet echt, maar je kunt het beste gewoon beginnen met een gratis HTML-editortje (HTML-Kit, etc.) en een online cursusje volgen en dan wellicht hier weer een paar vragen stellen :wink:
  [/quote:d205a7f45b]

  Zou ik ook doen. Kijk eens op http://www.w3schools.com/, daar valt wel informatie over html/css te vinden. Zoek ff op google of zo. Je kunt zo een hoop vinden over beginnen met html.

  Gegroet,

  Rens_uit_His
 • gebruik www.handleidinghtml.nl als hulpmiddel …is in het nederlands
 • Als je HTML wil leren kun je in de bibliotheek ook aardig wat boeken vinden. Ook is wel een aardige site. http://www.mijnhomepage.nl
 • je kan ook overwegen om frontpage XP te nemen deze kan je gewoon normaal de codes overplakken zonder dat frontpage moeilijk gaat doen!!

  En achtergrond invoegen doe je anders in frontpage

  je gaat naar opmaak>achtergrond>

  Daar kan je een achtergrond kiezen!!

  Ook raad ik je aan om eerst eens wat te proberen met een web aan te maken in frontpage om de basis van html te leren!!!

  mzzl 8)
 • *anne denkt dat sommige mensen beter niet kunnen aanraden*

  (hoewel het er natuurlijk van afhangt hoe serieus je het wilt aanpakken)
 • ik kan nergens een demo vinden van frontpage xp?
 • [quote:5531063390="andiee"]ik kan nergens een demo vinden van frontpage xp?[/quote:5531063390]
  met het uitkomen van win xp is de frontpagelite van de server gehaald en kan alleen nog maar een full versie gekocht worden in de winkel
 • toen ik op dit forum over webcreator 2 de luxe.begon werd deze forum van mij gelijk een slot op gezet ik begrijp niet waarom kan iemand mij dat uitleggen?
 • [quote:96071669e4="andiee"]toen ik op dit forum over webcreator 2 de luxe.begon werd deze forum van mij gelijk een slot op gezet ik begrijp niet waarom kan iemand mij dat uitleggen?[/quote:96071669e4]Omdat je een vraag stelde die je zelf ook uit had kunnen zoeken door naar de website van die leverancier te gaan.
  Dit forum is namelijk niet bedoeld voor vragen in het kader van "ik ben te lui om het zelf uit te zoeken, dus hoe zit dat?".
 • Ik zou je willen adviseren om idd html en css te leren, je hebt er enorm veel voordeel van. Je hebt alle controle over je broncode en over je site en het geeft een goed gevoel als je je website in "de lucht" hebt, en je hebt het helemaal zelf gedaan :)

  je kunt gewoon een text-editor gebruiken (notepad ofzo) en aan de slag gaan, er is namenlijk enorm veel materiaal te vinden over het hoe en wat van het maken van een website..De eerder genoemde sites zijn ook de moeite waard.

  Het lijkt in het begin misschien wat moeilijk maar je komt er zeker uit…

  groeten,

  J
 • ik heb het ook geleerd met vallen en opstaan!!!

  mzzl 8)
 • IK heb een prog gedownload dat heet internet evolutions.nou weet ik eindelijk hoe ik een html code moet maken. maar nou kan ik geen achtergrond in voegen. en geen gif plaatje weet iemand hoe dat moet?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.